Протектори за крака за бойни спортове

ARM045

Нов продукт

Протектори за крака за бойни спортове Armageddon Sports

Повече детайли

С покупката на този продукт, можете да съберете до 2 точки за лоялност. Общо за количката Ви 2 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,40 лв.


20,00 лв

1 kg
Доставка от днес за утре /в работни дни/

Повече информация

✔ КАЧЕСТВО И ДИЗАЙН:  Протекторите за кракаArmageddon Sports са проектирани, за да покрият напълно пищялите, ходилата и прасците с цел да осигурят стратегическа защита на ключовите зони за удари. Тяхната удароустойчива пяна с висока плътност предпазва пищялите на краката Ви от травми и щети както на костите, така и на мускулната тъкан чрез оптимално поглъщане на ударите и натиска докато техният плосък дизайн осигурява перфектна повърхност Вие да нанасяте удари.

✔ ПОДОБРЕТЕ СЕБЕ СИ: Armageddon Sportsсъздаде тези протектори за крака за да подобрите тренировките си по смесени боеве, възползвайки се от удобният и добре прилепващ дизайн, неопреновата конструкция и мекият памучен материал. Ултра леки, протекторите за крака Armageddon Sports Ви позволяват свобода на движение по време на удари и бързи движения с крака.

✔ ЗАЩИТЕТЕ СЕБЕ СИ: Анатомично изградени, тези ММА протектори следват контура на прасците Ви и и компресират перфектно, за да се възползвате от подкрепа на мускулите на краката, правилна циркулация на кръвна, по-бързо загряване и затопляне преди тренировка. Лесни за сваляне и махане, Вие не губите тренировъчно време. С тях си осигурявате защита без никакъв риск от разкопчаване или изхлузване.

✔ ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ARMAGEDDON SPORTS: Благодарение на висококачествените материали използвани за изработката на продукти на марката Armageddon Sports, всекидневно се продават по няколко артикула! Хората остават изключително удовлетворени и споделят на близките си, което допринася за повече усмивки и доволни клиенти. А ние не желаем нищо друго, освен Вие да сте доволни и се стараем да се развиваме с всеки изминал ден, само за Вас!

Предлагат се в 2 универсални размера:

S/M за хора с височина до 170 см и 42 ри номер обувка

L/XL за хора с височина над 170 см и над 42ри номер обувка

Допълнителна информация файлове За сваляне

Отзиви

Напишете отзив

Протектори за крака за бойни спортове

Протектори за крака за бойни спортове

Протектори за крака за бойни спортове Armageddon Sports

Path: Home > Фитнес уреди > Фитнес аксесоари > Протектори за крака за бойни спортове

В следната категория има още 30 продукта: