Постелка за йога и тренировка, цвят СИН

ARM023
19,90 лв
Доставка от днес за утре /в работни дни/

Постелка за йога и тренировка, цвят СИН. Постелка за йога и гимнастика, специално неплъзгащо се покритие, размери 173 x 61 x 0.3 см

В наличност

redeem
Купувайки този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност . Вашата количка ще съдържа общо 1 точка които могат да бъдат конвертирани във ваучер за 0,20 лв .


Йогата напоследък се практикува от все повече хора, и става все по-популярна, заради многобройните си ползи по отношение на тялото и духа. Йогата е практика на физиката и психиката, която съчетава стречинг упражнения, контролирано дишане и релаксация. Йога упражненията могат да помогнат за намаляване на стреса, за постигане на нормално кръвно налягане, и за подобряване на функцията на сърцето. И най-хубавото е, че почти всеки може да я практикува. Йогата може също така да помогне за облекчаване на депресия, болки, безпокойство и безсъние.
Изключително лека и компактна постелка, подходяща за йога, пилатес, гимнастика и аеробика

• Меко, неплъзгащо покритие, устойчиво на влага и пот
• Перфектна ударо и звукова абсорбация
• Отлични топлоизолационни качества
• Материал – 100 % полиетилен
• Размери – 173 x 60 x 0.4 см.
• Подходящо за фитнес салони и зали, за дома
• Изработено от нетоксични материали

За да можете да се занимавате с йога имате нужда от постелка, каквато е Постелката за йога Armageddon Sports. Тя разполага със специално неплъзгащо и непроникаемо покритие. Основната функция на една постелка за йога е, да Ви предостави по-добро сцепление, докато извършвате йога упражненията. Много от позите в йогата, изискват перфектно позициониране на тялото, и здраво сцепление с пода. Именно това ще постигнете с Постелката за йога Armageddon Sports. Има размери 173 x 61 x 0.4 cм. Подходяща е и за всякаква друга гимнастика на под.

Нов
chat Коментари (0)