Неопренов сауна колан за отслабване Deluxe, универсален размер 20 см ширина, 120 см дължина

ARM009
25,00 лв
Доставка от днес за утре /в работни дни/

Неопренов сауна колан за отслабване Deluxe, универсален размер 20 см ширина, 120 см дължина Материал - неопрен, велкро закопчване

В наличност

redeem
Купувайки този продукт, можете да съберете до 2 точки за лоялност . Вашата количка ще съдържа общо 2 Точки които могат да бъдат конвертирани във ваучер за 0,40 лв .


Коремната област е една от най-проблемните, когато става дума за редуциране на мазнините. Запознайте се с неопреновия сауна колан за отслабване на марката Armageddon Sports. Този коланприлепва около вашата коремна област и спомага за намаляването на нейната обиколка. Това е възможно, тъй като колана предизвиква масивно изпотяване в тази част. Ето защо, когато носите колана Вие ще изразходвате значително повече калории и ще горите излишните мазнини.

 

Той не позволява топлината да напуска-тя се акумулира и загрява непрекъснато коремната област, докато Вие тренирате. С помощта на този колан, всички упражнения насочени за тренировка на коремната област ще станат много по-ефективни. Неопреновия сауна колан е произведен от неопрен и има велкро закопчаване. Колана е един универсален размер. Има 20 см ширина и 120 см дължина.

 

Акценти:

 

  •                    Неопренов сауна колан за отслабване
  •                    Предизвиква обилно потене в коремната област
  •                    Подпомага горенето на мазнините в коремната зона
  •                    Един универсален размер
  •                    20 см ширина и 120 см дължина
Нов
chat Коментари (0)