Коригиращ колан за правилна стойка

ARM088

Нов продукт

Коригиращ колан за правилна стойка

Повече детайли

С покупката на този продукт, можете да съберете до 3 точки за лоялност. Общо за количката Ви 3 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,60 лв.


30,00 лв

1 kg
Доставка от днес за утре /в работни дни/

Повече информация

НАИСТИНА РАБОТИ: Имате болки в гърба? Често причината за това е неправилната стойка на тялото Ви. Независимо дали сте седнали или сте прави по цял ден, трудно е сами да поддържате гърба си изправен през цялото време. Ако искате обаче да се отървете от болките и да се сдобиете с по-добра визия, препоръчваме Ви използването на коректор на стойка от марката Armageddon Sports.
Коригиращ колан за правилна стойка Armageddon Sports 1
ДОВЕРЕТЕ СЕ НА КАЧЕСТВОТО: Слагането на уреда за поправяне на стойката е изключително лесна стъпка, която можете да направите без проблем. Благодарение на изключителния си дизайн и качествена изработка, можете да се отпуснете и да се доверите на продукта, който без много усилия ще си върши предназначената работа чудесно и ефективно.
Коригиращ колан за правилна стойка Armageddon Sports 2
ЗАЩО ИМАТЕ НУЖДА ОТ НЕГО? Всеки от нас иска да изглежда добре, а какво по-добре изглеждащо от правилната стойка? Направете страхотно първо впечатление на хората, благодарение на нашия продукт! Колкото по-рано започнете да обръщате внимание на себе си и стойката си, толкова по-късно (когато сте на години) ще имате прегърбена форма, а това дори може да се предотврати, ако го носите редовно.
Коригиращ колан за правилна стойка Armageddon Sports 3
НОСЕТЕ ГО ДОРИ И ПОД ДРЕХИТЕ СИ: Лек, удобен и достатъчно тънък, за да е невидим под дрехите. Подходящ е да го носите по всяко време, независимо дали сте си вкъщи или навън. Материята е дишаща и мека, което го прави идеален за хора с лесно-раздразнителна кожа. Ще почувствате отшумяване на болката в гърба и сравнително по-високо самочувствие, когато се погледнете в огледалото. Няма нищо по-хубаво от човек с правилна стойка!
Коригиращ колан за правилна стойка Armageddon Sports 4
УНИВЕРСАЛЕН РАЗМЕР, КОЙТО ПАСВА НА ВСЕКИ: Много хора приемат със скептицизъм този продукт, но след седмица използване усещат сами как фигурата им се променя и болката намалява. Велкро лепенките позволяват на уреда за подобряване на стойката да се отпуска и стяга в зависимост от вашата фигура. Можете да го перете, лесно да го сгънете и да го сложите в чантата си без да Ви заеме много място.
Коригиращ колан за правилна стойка Armageddon Sports 5
ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА СЕБЕ СИ: Независимо от Вашата възраст или пол, можете да използвате коректор за гръб на Armageddon Sports. Никога не е късно да направите нещо хубаво за себе си. С времето, Вие ще придобиете навик да държите гърба си изправен и сами ще се контролирате. Но до тогава имате нужда от малко помощ, която ние можем да Ви окажем с нашият чисто нов продукт.
Коригиращ колан за правилна стойка Armageddon Sports 6
Armageddon Sports е марката, която се е доказала на световния пазар с висококачествени продукти и с хиляди доволни клиенти. Ще се радваме да Ви направим част от едно изживяване, което е способно да промени живота Ви.

Допълнителна информация файлове За сваляне

Отзиви

Напишете отзив

Коригиращ колан за правилна стойка

Коригиращ колан за правилна стойка

Коригиращ колан за правилна стойка

Path: Home > Фитнес уреди > Фитнес аксесоари > Коригиращ колан за правилна стойка

В следната категория има още 30 продукта: