Лежанки

Филтрирай по

Наличност

Марка

Цена

  • 83,00 лв - 1070,00 лв

Лежанки

Лежанки, уреди, комбинирани лежанки за фитнес. Лежанката е подходяща за тренировка на основните групи мускули. Регулируема стойка за щанга. Регулиране наклона на облегалката до хоризонтално положение.… Програмата за сила се базира на максималната тежест, с която може да направите 5 повторения (5МП). Всяка тренировка на лежанката е от 5 серии, като във всяка серия тежестта е с 10% по- голяма от тази в предишната серия. Последната серия е най- тежка и служи за основа на следващата ви тренировка. Полупрофесионални домашни фитнес уреди, уреди за фитнес домашни.

Лежанки и комбинирани лежанки - Fitzona

Подкатегории

Има 61 продукти.

Показване 1-12 oт 61 продукт(и)

Активни филтри

Показване 1-12 oт 61 продукт(и)

Лежанка или пейка за фитнес с опция за смяна на наклона ще Ви помогне да тренирате правилно своите гръдни мускули. В нашите складове ще намерите пейки и лежанки с разнообразно приложение. Ако искате да направите красива коремна преса можете да избирате от наклонени лежанки и пейки с различна форма. 

С комбинираните лежанки може да правите многофункционални упражнения у дома. Комбинираната фитнес лежанка има възможност за тренировка като един мини гладиатор. Имаме и професионални лежанки, които са подходящи за зала или хотел. Те са прости здрави и устойчиви. Могат да бъдат само за определени мускулни групи. Има чудесни пейки или наклонени лежанки за коремни преси или за гръбни мускули като хиперекстензията.