Гладиатор ProfiGym C70

7153

Нов продукт

Гладиатор ProfiGym C70
За хора до 120 кг., бърза круша, стойка за боксов чувал, здрава конструкция, висока стабилност, комфортна тапицерия, анатомична облегалка. 

Повече детайли

КУПИ НА ИЗПЛАЩАНЕ!
на 36 вноски по 57.28 лв.

С покупката на този продукт, можете да съберете до 133 точки за лоялност. Общо за количката Ви 133 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 26,60 лв.


1 339,00 лв

125 kg
Доставка: от днес за утре

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Гладиатора InSPORTline ProfiGym C70 е мултифункфионален фитнес уред за домашна употреба, който предлага различни, ефективни упражнения за цялото тяло. Стоманенатарамкова конструкция с профил 50 х 50 мм., е с капацитет на натоварване до 150 кг.. Може да се използва както за укрепване на мускулите на ръцете и горната част на гърба, така и за ефективна тренировка на мускулите на краката, като се използва долния скрипец. С негова помощ може да се симулира гребане, което е идеален начин за тренировка на гърба.Gym InSPORTline ProfiGym C70 разполага и с бърза круша, която е подходяща за практикуващите бойни спортове, а за непрактикуващите, е идеална за кардио тренировки. Гладиатора разполага със стойка, на която може да окачите боксовия си чувал, вместо да пробивате стените или тавана си. При поставяне на боксов чувал InSPORTline ProfiGym C70 балансира посредством собственото си тегло, благодарение на инженерния си дизайн. Наред с другите си предимства,гладиатора има горен и долен скрипец и анатомична седалка. Гъвкавите, стоманени жила, обвити с изолационен материал, и ролките допринасят за гладка и тиха тренировка. Механизма за регулиране на теглото от 45 кг. ( 9 х 5 кг.) е изключително прост, което позволява всеки лесно да оперира с него. Благодарение на отличните си параметри, гладиатора InSPORTline ProfiGym C90 е много популярен и търсен, като уред за домашна употреба.

Характеристики:

С гладиатора ProfiGym C70 може да изпълнявате десетки различни упражнения

Стоманена рамка с профил 50 х 50 мм.

Рамката е напръскана с трайно покритие

Анатомично оформени седалка и облегалка

Гъвкави стоманени жила със специално покритие, намаляващо шума при тренировка

Прост механизъм за регулиране на теглото - 45 кг. (9 х 5 кг.)

Висока стабилност

6 позиции за настройка на седалката

Бърза круша - включена

Стойка за боксов чувал

Максимално натоварване на стойката за боксов чувал - 120кг.

Диаметър на макарите - 9 мм.

Височина на седалката от земята - 43 - 60 cм.

Тежести - 45 кг. ( 9 х 5 кг. )

Размери - Д178 х Ш158 х В210 см.

Капацитет на натоварване - 150 кг.

Тегло - 126 кг.

HA категория (според EN957 ), предназначен за домашна употреба

 

 

Допълнителна информация файлове За сваляне

Отзиви

Напишете отзив

Гладиатор ProfiGym C70

Гладиатор ProfiGym C70

Гладиатор ProfiGym C70
За хора до 120 кг., бърза круша, стойка за боксов чувал, здрава конструкция, висока стабилност, комфортна тапицерия, анатомична облегалка. 

В следната категория има още 30 продукта: