Телескопи

Филтрирай по:

Активирани филтри:
  Наличност
  Производител

  Промоции

  Нови продукти

  Производители

   Новини и Статии >>>

   Телескопи

   Телескопи

   Векове наред хората са се опитвали да надникнат в най-отдалечените ъгълчета на достижимия Космос: Луната, Слънчевата система и отвъд. Изминало е много време и ние сме отишли надалеч, но все още знаем твърде малко. И все пак интересът никога не е намалявал, като телескопите са вероятно единственият инструмент в наша помощ. Присъединете...

   Телескопи

   Векове наред хората са се опитвали да надникнат в най-отдалечените ъгълчета на достижимия Космос: Луната, Слънчевата система и отвъд. Изминало е много време и ние сме отишли надалеч, но все още знаем твърде малко. И все пак интересът никога не е намалявал, като телескопите са вероятно единственият инструмент в наша помощ. Присъединете се към най-великите умове на човечеството в техните приключения през тайните на нашата огромна Вселена!

   Телескопи за деца Levenhuk LabZZ Телескопите от тази серия ще позволят на детето да се потопи в света на изумителните астрономически открития. Всички необходими принадлежности вече са включени в комплекта. Телескопите Levenhuk LabZZ са подходящи за наблюдения на Луната, планетите от Слънчевата система, обекти в далечния Космос, както и наземни обекти. Телескопите са оборудвани с лесни за използване азимутални монтировки, които няма да създадат никакви трудности дори на много малките изследователи. Детето ще може да използва инструмента без помощта на възрастен човек и да се научи само на основите на астрономията.

   Прости телескопи за деца и хора, които искат да направят първите си стъпки в астрономията. Включват модели с богати комплекти с необходимите принадлежности и някои полезни неща, като книги, плакати, небесни карти, калъфи и т.н. Те са с цветни привлекателни кутии и са идеални за подарък.
   Телескопи за начално ниво
   Телескопи за начинаещи в астрономията. Лесни за употреба телескопи с комплекти с принадлежности, монтировки и други неща. С тези телескопи можете да наблюдавате пълния спектър тайни на нашата Слънчева система и най-големите и най-ярки звезди.

   Телескопи за ентусиасти

   Телескопи за астрономи аматьори с високо ниво на познание на предмета. Включват модели с всички оптични конструкции за наземни и планетарни наблюдения, както и за наблюдения в далечния Космос. Те са идеални инструменти за астрофотография.

   Телескопи за експерти Телескопи за експерти Висок клас телескопи за напреднали потребители. Включват сглобяеми оптични тръби и модели с различна монтировка. Те са идеални за подробно изследване на обекти в далечния Космос, като например много отдалечени звезди, кълбовидни звездни купове, мъглявини, галактики и други.

   Висок клас телескопи за напреднали потребители. Включват сглобяеми оптични тръби и модели с различна монтировка. Те са идеални за подробно изследване на обекти в далечния Космос, като например много отдалечени звезди, кълбовидни звездни купове, мъглявини, галактики и други.

   Рефракторни телескопи

   Рефракторният телескоп е тип оптичен телескоп, който използва леща като обектив. В нашия онлайн магазин можете да намерите широка гама рефракторни телескопи с две, три или четири лещи. Основните предимства на този тип телескопи са широко зрително поле, минимално разсейване на светлината и лесно почистване на оптиката. Рефракторните телескопи са най-подходящи за градски наблюдения, тъй като се справят успешно с градските светлини.

   Рефлекторни телескопи

   Рефлекторните телескопи използват единично или комбинация от заоблени огледала, за събиране и фокусиране на светлината. Главното огледало може да е параболично (голям диаметър на лещата) или сферично (малък диаметър на лещата). Тези телескопи създават контрастни изображения с истински цветове без хроматични аберации. Рефлекторните телескопи са идеални за планетарни наблюдения, както и за изучаване на обекти в далечния Космос.

   Катадиоптрични телескопи Телескопи, идеални за наблюдения на земната повърхност. Всъщност телескопите се използват като мощна зрителна тръба или бинокъл.

   Катадиоптричните телескопи използват както лещи, така и заоблени огледала в своята оптична система. Главното огледало създава изображение и лещите са конструирани така, че да го коригират. Безспорни предимства на тези телескопи са големите апретури и широкото зрително поле, а в същевременно са много компактни. Всички тези характеристики ги правят много популярни сред астрономите аматьори.

   Телескопи за планетарни наблюдения

   Наблюдения на планетите и други обекти в Слънчевата система. Моделите в тази категория Ви позволяват да видите неща, като кратерите и хълмовете на Луната, фазите на Меркурий, процепа на Касини в пръстените на Сатурн и неговата луна, Япет, най-големите детайли в атмосферните потоци на Юпитер, полярните шапки на Марс по време на противостоенето, и много други.

   Телескопи за наблюдения на далечния Космос Телескопи за планетарни наблюдения Наблюдения на планетите и други обекти в Слънчевата система. Моделите в тази категория Ви позволяват да видите неща, като кратерите и хълмовете на Луната, фазите на Меркурий, процепа на Касини в пръстените на Сатурн и неговата луна, Япет, най-големите детайли в атмосферните потоци на Юпитер, полярните шапки на Марс по време на противостоенето, и много други. Телескопи за наблюдения на далечния Космос

   С мощните телескопи Levenhuk Вселената ще повдигне тайнственото си покривало. Ще можете да видите звездни купове, мъглявини и далечни галактики. И, разбира се, можете да наблюдавате планетите от Слънчевата система с поразителна яснота.

   Телескопи за наземни наблюдения

   Телескопи, идеални за наблюдения на земната повърхност. Всъщност телескопите се използват като мощна зрителна тръба или бинокъл.

   Още

   Телескопи Съдържа 13 продукта.

   за страница
   Показване на 1 - 12 от 13 артикула
   Показване на 1 - 12 от 13 артикула