Оптика за деца и юноши

Филтрирай по:

Активирани филтри:
  Наличност
  Производител

  Нови продукти

  Производители

   Новини и Статии >>>

   Оптика за деца и юноши

   Серия продукти за деца от оптическите инструменти. Това не са играчки, това са истински уреди, но в цветове привличащи децата. Телескопи за деца и юноши. 

   Телескопи за децаТелескопите от тази серия ще позволят на детето да се потопи в света на изумителните астрономически открития. Всички необходими принадлежности вече са включени в комплекта.

   Най-добрите лесни за използване телескопи за деца. Започнете да откривате мистериите на небето с вашите любопитни малки изследователи! Най-добрите лесни за използване телес...

   Серия продукти за деца от оптическите инструменти. Това не са играчки, това са истински уреди, но в цветове привличащи децата. Телескопи за деца и юноши. 

   Телескопи за децаТелескопите от тази серия ще позволят на детето да се потопи в света на изумителните астрономически открития. Всички необходими принадлежности вече са включени в комплекта.

   Най-добрите лесни за използване телескопи за деца. Започнете да откривате мистериите на небето с вашите любопитни малки изследователи! Най-добрите лесни за използване телескопи от серията Levenhuk LabZZ са създадени специално за деца. Цветните устройства се предлагат с регулируеми алуминиеви триноги, които са много удобни - може спокойно да настроите телескоп, докато детето расте. Насладете се на откриването на великолепен космос - наблюдавайте Луната, Слънчевата система и планетите и небесните обекти с лесни за използване телескопи от серията Levenhuk LabZZ. Дори дете може да инсталира този телескоп, следвайки стъпките, описани в включеното ръководство за потребителя. Телескопите са изработени от висококачествено оптично стъкло и се отличават с отлични оптични свойства. Чудесни удължени оптични комплекти с лесни за употреба телескопи за деца ще бъдат невероятни подаръци за младите изследователи. Помислете Levenhuk LabZZ MT2 Kit с включен телескоп и микроскоп за изучаване на космоса, както и за откриване на микрокосмоса. Отличен комплект Levenhuk LabZZ MTB3 съдържа телескоп, микроскоп и бинокъл за повечето любознателни потребители. Намерете перфектен телескоп за вашето дете от серията Levenhuk LabZZ!  Комплект микроскоп и телескоп Levenhuk LabZZ MT2Комплект микроскоп и телескоп Levenhuk LabZZ MT2

   Levenhuk LabZZ е серия съвременно оптично оборудване, създадено специално за деца и юноши. Инструментите LabZZ са необикновени и ярки модерни телескопи, микроскопи, бинокли, научни комплекти и оптични принадлежности. Всички продукти LabZZ са много лесни и безопасни за употреба, но дават на децата големи възможности за изследване и идват с голям брой допълнителни принадлежности. Устройствата LabZZ са опаковани в цветни, хващащи окото подаръчни кутии. 

   Микроскопи от серията Levenhuk LabZZ Микроскопите Levenhuk LabZZ са конструирани специално за деца. Цветен дизайн, богат комплект принадлежности, просто управление – всички тези характеристики ще привлекат вниманието на младите изследователи и няма да ги остави да скучаят.

   Микроскопите Levenhuk LabZZ са конструирани специално за деца. Цветен дизайн, богат комплект принадлежности, просто управление – всички тези характеристики ще привлекат вниманието на младите изследователи и няма да ги остави да скучаят. Комплектът включва всичко необходимо, за да започнете незабавно увлекателно пътешествие в микросвета. Микроскопите са конструирани, имайки предвид изискванията на младите изследователи, и са много лесни за използване. Микроскопите от тази серия също така са включени в специални оптични комплекти за млади изследователи.

   Детското оптично оборудване носи радост и нови открития

   Умен начин да забавлявате малко изследователка по празниците е да придобиете Levenhuk оптични инструменти за деца. Излагането на тези качествени оптични инструменти в ранна възраст може да доведе до развитие на голям учен или може да започне чудесно изискано хоби. Вашето дете ще се наслаждава на наблюдението на микрокосмоса с включените готови образци през който и да е ярък микроскоп Levenhuk LabZZ или да подготви свои собствени слайдове. Всички микроскопи са оборудвани с изчерпателен комплект за започване на експерименти веднага.

   Още

   Оптика за деца и юноши Съдържа 16 продукта.

   за страница
   Показване на 1 - 12 от 16 артикула
   Показване на 1 - 12 от 16 артикула