Микроскопи

Филтрирай по:

Активирани филтри:
  Наличност
  Производител

  Нови продукти

  Производители

   Новини и Статии >>>

   Микроскопи

   Микроскопи

   Тази секция съдържа информация за цифрови, биологични и стерео микроскопи, произвеждани от Levenhuk. Тук можете да намерите най-добрите микроскопи, които ще отговорят идеално на нуждите Ви, независимо дали професионални или образователни, както и на бюджета Ви.

   Купете микроскоп онлайн в магазина за оптично оборудване на Levenhuk!

   М...

   Микроскопи

   Тази секция съдържа информация за цифрови, биологични и стерео микроскопи, произвеждани от Levenhuk. Тук можете да намерите най-добрите микроскопи, които ще отговорят идеално на нуждите Ви, независимо дали професионални или образователни, както и на бюджета Ви.

   Купете микроскоп онлайн в магазина за оптично оборудване на Levenhuk!

   Микроскопията винаги е била много важна част от много научни и индустриални области, както и увлекателно хоби за любители и начинаещи. Микроскопите наистина подобриха научния процес и сега те са неразделна част от такива научни отрасли като биология и медицина, клинични изследвания, минералогия, микроелектроника, нанофизика и много други - а също така и голяма помощ в много индустриални сфери, където е силно увеличение необходими (например бижута, машини, инженеринг на материали и т.н.). Като ни даде възможност да разберем вътрешната конструкция на живите същества и нещата около нас, микроскопите се превърнаха в изявен, много полезен образователен инструмент и интересно, креативно хоби. Купете микроскоп онлайн в магазина за оптично оборудване на Levenhuk!

   С нарастването на техническия прогрес простите светлинни микроскопи станаха по-сложни и способни на по-големи способности и постигнаха много полезни разширени функции. Оптичните микроскопи се развиха във високотехнологични цифрови микроскопи, 3D технологията намери своето приложение в стерео микроскопията и всички тези видове микроскопи са широко използвани в днешно време във всички сфери на живота. Затова не е чудно, че микроскопите са станали много популярни и търсещи оптични инструменти и много институции (лаборатории, училища, медицински и образователни институции и др.), Както и отделни специалисти и любители искат да закупят качествени микроскопи. Целящи да задоволят това търсене се появиха много магазини за микроскопи, но ако търсите най-добрите микроскопи, трябва да бъдете внимателни и да изберете устройства само на надеждна марка. В нашия онлайн магазин можете да закупите микроскоп директно от един от най-големите производители на оптично оборудване в света. Пазарувайки микроскопи в онлайн магазина на Levenhuk, можете да сте сигурни, че ще получите качествен и надежден оптичен инструмент, независимо каква е цената на микроскопа, тъй като ние предлагаме широк ценови диапазон на микроскопи за продажба и гарантираме подходяща производителност и пълнота на всеки модел.

   Микроскопи за обучение на деца Микроскопите Levenhuk за деца са надеждни и компактни инструменти със средна мощност, идеални за първи стъпки в биологията. Вашето дете несъмнено ще обикне тайните на микрокосмоса, които ще се разкрият пред него или нея с помощта на микроскопа. Микроскопите са конструирани на първо място за деца, за да бъдат заинтересувани от науката. Почти всички модели идват с много полезни принадлежности, така че процесът да стане дори още по-вълнуващ от първата минута. Ако искате да купите микроскоп за своето дете, определено ще го намерите тук!

   Микроскопите Levenhuk за деца са надеждни и компактни инструменти със средна мощност, идеални за първи стъпки в биологията. Вашето дете несъмнено ще обикне тайните на микрокосмоса, които ще се разкрият пред него или нея с помощта на микроскопа. Микроскопите са конструирани на първо място за деца, за да бъдат заинтересувани от науката. Почти всички модели идват с много полезни принадлежности, така че процесът да стане дори още по-вълнуващ от първата минута. Ако искате да купите микроскоп за своето дете, определено ще го намерите тук!

   Микроскопи за клиники и лаборатории Микроскопи за клиники и лаборатории Професионалните микроскопи с най-силно увеличение са идеални за биохимични, патологично-анатомични, цитологични, хематологични, урологични, дерматологични, биологични и общи клинични изследвания в лабораториите на всяка медицинска институция.

   Професионалните микроскопи с най-силно увеличение са идеални за биохимични, патологично-анатомични, цитологични, хематологични, урологични, дерматологични, биологични и общи клинични изследвания в лабораториите на всяка медицинска институция.

   Промишлени микроскопи Промишлени микроскопи Тази секция съдържа стереомикроскопи – инструменти, които позволяват да се наблюдават чисти триизмерни изображения на малки количествени образци, както и широка гама модели със силно увеличение за прецизно изследване.

   Тази секция съдържа стереомикроскопи – инструменти, които позволяват да се наблюдават чисти триизмерни изображения на малки количествени образци, както и широка гама модели със силно увеличение за прецизно изследване.

   Микроскопи за дома/хобито Микроскопи за дома/хобито Чудесни инструменти за микроскописти аматьори!

   Чудесни инструменти за микроскописти аматьори! Всичко, от което имате нужда, за да извършите независимо изследване у дома, е тук. Повечето модели идват с комплект принадлежности – можете веднага да започнете своето удивително и увлекателно пътешествие в микросвета!

   Още

   Микроскопи Съдържа 26 продукта.

   за страница
   Показване на 1 - 12 от 26 артикула
   Показване на 1 - 12 от 26 артикула