Оптични инстументи

Филтрирай по:

Активирани филтри:
  Наличност
  Производител

  Промоции

  Нови продукти

  Производители

   Новини и Статии >>>

   Оптични инстументи

   Levenhuk е водещ американски производител на оптични устройства и инструменти, като микроскопи, телескопи, бинокли, монокли, зрителни тръби и принадлежности. Особено внимание се обръща на производството на оптика за деца с търговската марка Levenhuk LabZZ, включително атрактивни и лесни за използване телескопи, микроскопи, бинокли и научни компл...

   Levenhuk е водещ американски производител на оптични устройства и инструменти, като микроскопи, телескопи, бинокли, монокли, зрителни тръби и принадлежности. Особено внимание се обръща на производството на оптика за деца с търговската марка Levenhuk LabZZ, включително атрактивни и лесни за използване телескопи, микроскопи, бинокли и научни комплекти. 

   Всички продукти на Levenhuk, с изключение на принадлежностите, имат доживотна гаранция.

   ТелескопиТелескопи за деца Прости телескопи за деца и хора, които искат да направят първите си стъпки в астрономията. Включват модели с богати комплекти с необходимите принадлежности и някои полезни неща, като книги, плакати, небесни карти, калъфи и т.н. Те са с цветни привлекателни кутии и са идеални за подарък.

   Векове наред хората са се опитвали да надникнат в най-отдалечените ъгълчета на достижимия Космос: Луната, Слънчевата система и отвъд. Изминало е много време и ние сме отишли надалеч, но все още знаем твърде малко. И все пак интересът никога не е намалявал, като телескопите са вероятно единственият инструмент в наша помощ. Присъединете се към най-великите умове на човечеството в техните приключения през тайните на нашата огромна Вселена! 

   Телескопи за деца

   Прости телескопи за деца и хора, които искат да направят първите си стъпки в астрономията. Включват модели с богати комплекти с необходимите принадлежности и някои полезни неща, като книги, плакати, небесни карти, калъфи и т.н. Те а използва инструмента без помощта на възрастен човек и да се научи само на основите на астрономията.

   МикроскопиМикроскопи Тази секция съдържа информация за цифрови, биологични и стереомикроскопи, произвеждани от Levenhuk.

   Тази секция съдържа информация за цифрови, биологични и стереомикроскопи, произвеждани от Levenhuk. Тук можете да намерите най-добрите микроскопи, които ще отговорят идеално на нуждите Ви, независимо дали професионални или образователни, както и на бюджета Ви.

   Бинокли Бинокли Наблюдаването на отдалечени обекти с помощта на оптични устройства винаги е било популярно хоби.

   Наблюдаването на отдалечени обекти с помощта на оптични устройства винаги е било популярно хоби. Биноклите, поради тяхната простота и универсалност, са станали един от най-обичаните оптични инструменти за тази цел. Тази секция съдържа информация за биноклите Levenhuk, напълно подходящи за всякаква обстановка.

   Зрителни тръби Зрителни тръби Висококачествените и надеждни зрителни тръби Levenhuk са идеалният избор за наблюдение на значително отдалечени обекти.

   Висококачествените и надеждни зрителни тръби Levenhuk са идеалният избор за наблюдение на значително отдалечени обекти. Тези зрителни тръби, с относително малки лещи на обектива и с леко тегло, са чудесни за преходи и пътувания. Зрителните тръби с мощни големи апертури на обективите може да бъдат успешно използвани за лов и професионална употреба. Всички тръби са оборудвани с висококачествена оптика с цялостно покритие, което осигурява ясни и ярки изображения. Зрителните тръби Levenhuk са непромокаеми и Ви позволяват да наблюдавате при всякакви метеорологични условия.

   Всички лупи LevenhukLevenhuk разполага с широка гама съвременни и практични лупи за ежедневна употреба.

   Levenhuk разполага с широка гама съвременни и практични лупи за ежедневна употреба. Техните лещи са изработени от висококачествени материали и създават ясни изображения на наблюдаваните обекти и текстове; конструкцията на някои от тези лупи е наистина уникална. Сигурни сме, че ще намерите лупа, която е съвършената за Вас!

   Монокли Моноклите Levenhuk са компактни оптични инструменти, които Ви позволяват да наблюдавате отдалечени обекти с големи подробности.

   Моноклите Levenhuk са компактни оптични инструменти, които Ви позволяват да наблюдавате отдалечени обекти с големи подробности. Решаващото предимство на моноклите Levenhuk Wise и Wise PLUS е техният наистина компактен размер – те заемат далеч по-малко място в раницата Ви (или дори в джоба), отколкото стандартните бинокли. Моноклите Levenhuk са задължителни за любители на планинските преходи и пътешествениците. Първокласната оптика гарантира живи, кристално чисти, изключително ясни изображения.

   Всички принадлежности Levenhuk 

   Тук ще намерите всичко необходимо, за да поддържате Вашите оптични инструменти във върхова форма. Направете Вашето хоби или обучение дори още по-запленяващо ефективно с допълнителните комплекти, образци и набори за експерименти.

   Още

   Оптични инстументи Съдържа 45 продукта.

   Подкатегории

   • Телескопи

    Телескопи

    Векове наред хората са се опитвали да надникнат в най-отдалечените ъгълчета на достижимия Космос: Луната, Слънчевата система и отвъд. Изминало е много време и ние сме отишли надалеч, но все още знаем твърде малко. И все пак интересът никога не е намалявал, като телескопите са вероятно единственият инструмент в наша помощ. Присъединете се към най-великите умове на човечеството в техните приключения през тайните на нашата огромна Вселена!

    Телескопи за деца Levenhuk LabZZ Телескопите от тази серия ще позволят на детето да се потопи в света на изумителните астрономически открития. Всички необходими принадлежности вече са включени в комплекта. Телескопите Levenhuk LabZZ са подходящи за наблюдения на Луната, планетите от Слънчевата система, обекти в далечния Космос, както и наземни обекти. Телескопите са оборудвани с лесни за използване азимутални монтировки, които няма да създадат никакви трудности дори на много малките изследователи. Детето ще може да използва инструмента без помощта на възрастен човек и да се научи само на основите на астрономията.

    Прости телескопи за деца и хора, които искат да направят първите си стъпки в астрономията. Включват модели с богати комплекти с необходимите принадлежности и някои полезни неща, като книги, плакати, небесни карти, калъфи и т.н. Те са с цветни привлекателни кутии и са идеални за подарък.
    Телескопи за начално ниво
    Телескопи за начинаещи в астрономията. Лесни за употреба телескопи с комплекти с принадлежности, монтировки и други неща. С тези телескопи можете да наблюдавате пълния спектър тайни на нашата Слънчева система и най-големите и най-ярки звезди.

    Телескопи за ентусиасти

    Телескопи за астрономи аматьори с високо ниво на познание на предмета. Включват модели с всички оптични конструкции за наземни и планетарни наблюдения, както и за наблюдения в далечния Космос. Те са идеални инструменти за астрофотография.

    Телескопи за експерти Телескопи за експерти Висок клас телескопи за напреднали потребители. Включват сглобяеми оптични тръби и модели с различна монтировка. Те са идеални за подробно изследване на обекти в далечния Космос, като например много отдалечени звезди, кълбовидни звездни купове, мъглявини, галактики и други.

    Висок клас телескопи за напреднали потребители. Включват сглобяеми оптични тръби и модели с различна монтировка. Те са идеални за подробно изследване на обекти в далечния Космос, като например много отдалечени звезди, кълбовидни звездни купове, мъглявини, галактики и други.

    Рефракторни телескопи

    Рефракторният телескоп е тип оптичен телескоп, който използва леща като обектив. В нашия онлайн магазин можете да намерите широка гама рефракторни телескопи с две, три или четири лещи. Основните предимства на този тип телескопи са широко зрително поле, минимално разсейване на светлината и лесно почистване на оптиката. Рефракторните телескопи са най-подходящи за градски наблюдения, тъй като се справят успешно с градските светлини.

    Рефлекторни телескопи

    Рефлекторните телескопи използват единично или комбинация от заоблени огледала, за събиране и фокусиране на светлината. Главното огледало може да е параболично (голям диаметър на лещата) или сферично (малък диаметър на лещата). Тези телескопи създават контрастни изображения с истински цветове без хроматични аберации. Рефлекторните телескопи са идеални за планетарни наблюдения, както и за изучаване на обекти в далечния Космос.

    Катадиоптрични телескопи Телескопи, идеални за наблюдения на земната повърхност. Всъщност телескопите се използват като мощна зрителна тръба или бинокъл.

    Катадиоптричните телескопи използват както лещи, така и заоблени огледала в своята оптична система. Главното огледало създава изображение и лещите са конструирани така, че да го коригират. Безспорни предимства на тези телескопи са големите апретури и широкото зрително поле, а в същевременно са много компактни. Всички тези характеристики ги правят много популярни сред астрономите аматьори.

    Телескопи за планетарни наблюдения

    Наблюдения на планетите и други обекти в Слънчевата система. Моделите в тази категория Ви позволяват да видите неща, като кратерите и хълмовете на Луната, фазите на Меркурий, процепа на Касини в пръстените на Сатурн и неговата луна, Япет, най-големите детайли в атмосферните потоци на Юпитер, полярните шапки на Марс по време на противостоенето, и много други.

    Телескопи за наблюдения на далечния Космос Телескопи за планетарни наблюдения Наблюдения на планетите и други обекти в Слънчевата система. Моделите в тази категория Ви позволяват да видите неща, като кратерите и хълмовете на Луната, фазите на Меркурий, процепа на Касини в пръстените на Сатурн и неговата луна, Япет, най-големите детайли в атмосферните потоци на Юпитер, полярните шапки на Марс по време на противостоенето, и много други. Телескопи за наблюдения на далечния Космос

    С мощните телескопи Levenhuk Вселената ще повдигне тайнственото си покривало. Ще можете да видите звездни купове, мъглявини и далечни галактики. И, разбира се, можете да наблюдавате планетите от Слънчевата система с поразителна яснота.

    Телескопи за наземни наблюдения

    Телескопи, идеални за наблюдения на земната повърхност. Всъщност телескопите се използват като мощна зрителна тръба или бинокъл.

   • Микроскопи

    Микроскопи

    Тази секция съдържа информация за цифрови, биологични и стерео микроскопи, произвеждани от Levenhuk. Тук можете да намерите най-добрите микроскопи, които ще отговорят идеално на нуждите Ви, независимо дали професионални или образователни, както и на бюджета Ви.

    Купете микроскоп онлайн в магазина за оптично оборудване на Levenhuk!

    Микроскопията винаги е била много важна част от много научни и индустриални области, както и увлекателно хоби за любители и начинаещи. Микроскопите наистина подобриха научния процес и сега те са неразделна част от такива научни отрасли като биология и медицина, клинични изследвания, минералогия, микроелектроника, нанофизика и много други - а също така и голяма помощ в много индустриални сфери, където е силно увеличение необходими (например бижута, машини, инженеринг на материали и т.н.). Като ни даде възможност да разберем вътрешната конструкция на живите същества и нещата около нас, микроскопите се превърнаха в изявен, много полезен образователен инструмент и интересно, креативно хоби. Купете микроскоп онлайн в магазина за оптично оборудване на Levenhuk!

    С нарастването на техническия прогрес простите светлинни микроскопи станаха по-сложни и способни на по-големи способности и постигнаха много полезни разширени функции. Оптичните микроскопи се развиха във високотехнологични цифрови микроскопи, 3D технологията намери своето приложение в стерео микроскопията и всички тези видове микроскопи са широко използвани в днешно време във всички сфери на живота. Затова не е чудно, че микроскопите са станали много популярни и търсещи оптични инструменти и много институции (лаборатории, училища, медицински и образователни институции и др.), Както и отделни специалисти и любители искат да закупят качествени микроскопи. Целящи да задоволят това търсене се появиха много магазини за микроскопи, но ако търсите най-добрите микроскопи, трябва да бъдете внимателни и да изберете устройства само на надеждна марка. В нашия онлайн магазин можете да закупите микроскоп директно от един от най-големите производители на оптично оборудване в света. Пазарувайки микроскопи в онлайн магазина на Levenhuk, можете да сте сигурни, че ще получите качествен и надежден оптичен инструмент, независимо каква е цената на микроскопа, тъй като ние предлагаме широк ценови диапазон на микроскопи за продажба и гарантираме подходяща производителност и пълнота на всеки модел.

    Микроскопи за обучение на деца Микроскопите Levenhuk за деца са надеждни и компактни инструменти със средна мощност, идеални за първи стъпки в биологията. Вашето дете несъмнено ще обикне тайните на микрокосмоса, които ще се разкрият пред него или нея с помощта на микроскопа. Микроскопите са конструирани на първо място за деца, за да бъдат заинтересувани от науката. Почти всички модели идват с много полезни принадлежности, така че процесът да стане дори още по-вълнуващ от първата минута. Ако искате да купите микроскоп за своето дете, определено ще го намерите тук!

    Микроскопите Levenhuk за деца са надеждни и компактни инструменти със средна мощност, идеални за първи стъпки в биологията. Вашето дете несъмнено ще обикне тайните на микрокосмоса, които ще се разкрият пред него или нея с помощта на микроскопа. Микроскопите са конструирани на първо място за деца, за да бъдат заинтересувани от науката. Почти всички модели идват с много полезни принадлежности, така че процесът да стане дори още по-вълнуващ от първата минута. Ако искате да купите микроскоп за своето дете, определено ще го намерите тук!

    Микроскопи за клиники и лаборатории Микроскопи за клиники и лаборатории Професионалните микроскопи с най-силно увеличение са идеални за биохимични, патологично-анатомични, цитологични, хематологични, урологични, дерматологични, биологични и общи клинични изследвания в лабораториите на всяка медицинска институция.

    Професионалните микроскопи с най-силно увеличение са идеални за биохимични, патологично-анатомични, цитологични, хематологични, урологични, дерматологични, биологични и общи клинични изследвания в лабораториите на всяка медицинска институция.

    Промишлени микроскопи Промишлени микроскопи Тази секция съдържа стереомикроскопи – инструменти, които позволяват да се наблюдават чисти триизмерни изображения на малки количествени образци, както и широка гама модели със силно увеличение за прецизно изследване.

    Тази секция съдържа стереомикроскопи – инструменти, които позволяват да се наблюдават чисти триизмерни изображения на малки количествени образци, както и широка гама модели със силно увеличение за прецизно изследване.

    Микроскопи за дома/хобито Микроскопи за дома/хобито Чудесни инструменти за микроскописти аматьори!

    Чудесни инструменти за микроскописти аматьори! Всичко, от което имате нужда, за да извършите независимо изследване у дома, е тук. Повечето модели идват с комплект принадлежности – можете веднага да започнете своето удивително и увлекателно пътешествие в микросвета!

   • Оптика за деца и юноши

    Серия продукти за деца от оптическите инструменти. Това не са играчки, това са истински уреди, но в цветове привличащи децата. Телескопи за деца и юноши. 

    Телескопи за децаТелескопите от тази серия ще позволят на детето да се потопи в света на изумителните астрономически открития. Всички необходими принадлежности вече са включени в комплекта.

    Най-добрите лесни за използване телескопи за деца. Започнете да откривате мистериите на небето с вашите любопитни малки изследователи! Най-добрите лесни за използване телескопи от серията Levenhuk LabZZ са създадени специално за деца. Цветните устройства се предлагат с регулируеми алуминиеви триноги, които са много удобни - може спокойно да настроите телескоп, докато детето расте. Насладете се на откриването на великолепен космос - наблюдавайте Луната, Слънчевата система и планетите и небесните обекти с лесни за използване телескопи от серията Levenhuk LabZZ. Дори дете може да инсталира този телескоп, следвайки стъпките, описани в включеното ръководство за потребителя. Телескопите са изработени от висококачествено оптично стъкло и се отличават с отлични оптични свойства. Чудесни удължени оптични комплекти с лесни за употреба телескопи за деца ще бъдат невероятни подаръци за младите изследователи. Помислете Levenhuk LabZZ MT2 Kit с включен телескоп и микроскоп за изучаване на космоса, както и за откриване на микрокосмоса. Отличен комплект Levenhuk LabZZ MTB3 съдържа телескоп, микроскоп и бинокъл за повечето любознателни потребители. Намерете перфектен телескоп за вашето дете от серията Levenhuk LabZZ!  Комплект микроскоп и телескоп Levenhuk LabZZ MT2Комплект микроскоп и телескоп Levenhuk LabZZ MT2

    Levenhuk LabZZ е серия съвременно оптично оборудване, създадено специално за деца и юноши. Инструментите LabZZ са необикновени и ярки модерни телескопи, микроскопи, бинокли, научни комплекти и оптични принадлежности. Всички продукти LabZZ са много лесни и безопасни за употреба, но дават на децата големи възможности за изследване и идват с голям брой допълнителни принадлежности. Устройствата LabZZ са опаковани в цветни, хващащи окото подаръчни кутии. 

    Микроскопи от серията Levenhuk LabZZ Микроскопите Levenhuk LabZZ са конструирани специално за деца. Цветен дизайн, богат комплект принадлежности, просто управление – всички тези характеристики ще привлекат вниманието на младите изследователи и няма да ги остави да скучаят.

    Микроскопите Levenhuk LabZZ са конструирани специално за деца. Цветен дизайн, богат комплект принадлежности, просто управление – всички тези характеристики ще привлекат вниманието на младите изследователи и няма да ги остави да скучаят. Комплектът включва всичко необходимо, за да започнете незабавно увлекателно пътешествие в микросвета. Микроскопите са конструирани, имайки предвид изискванията на младите изследователи, и са много лесни за използване. Микроскопите от тази серия също така са включени в специални оптични комплекти за млади изследователи.

    Детското оптично оборудване носи радост и нови открития

    Умен начин да забавлявате малко изследователка по празниците е да придобиете Levenhuk оптични инструменти за деца. Излагането на тези качествени оптични инструменти в ранна възраст може да доведе до развитие на голям учен или може да започне чудесно изискано хоби. Вашето дете ще се наслаждава на наблюдението на микрокосмоса с включените готови образци през който и да е ярък микроскоп Levenhuk LabZZ или да подготви свои собствени слайдове. Всички микроскопи са оборудвани с изчерпателен комплект за започване на експерименти веднага.

   • Бинокли

    Бинокли

    Наблюдаването на отдалечени обекти с помощта на оптични устройства винаги е било популярно хоби. Биноклите, поради тяхната простота и универсалност, са станали един от най-обичаните оптични инструменти за тази цел. Тази секция съдържа информация за биноклите Levenhuk, напълно подходящи за всякаква обстановка.

    Най-добрите бинокли онлайн в магазина за оптично оборудване на Levenhuk 

    Друго поле за приложение за бинокъл е театърът: изящните оперни очила или лорнет са не само практичен инструмент, който ви позволява да виждате всеки детайл от изпълнението, но и красив аксесоар за вечерна рокля.

    Продуктовата гама е доста широка - тук можете да намерите бинокли за всяка възможна цел, като се започне с деликатни оперни очила и завършва с мощни военни бинокли. Ако решите да закупите бинокъл, без значение как точно ще ги използвате, винаги помнете, че най-важната характеристика на всеки бинокъл е качеството на оптиката. Друг важен вариант за пътуващите и феновете за отдих на открито е комфортът на използване. Така че, ако планирате да извършвате наблюдения за дълго време, не забравяйте да проверите за облекчаване на очите и гумената броня на черупката на модела за здраво захващане. Ако ще използвате бинокъл при тежки метеорологични условия, уверете се, че са защитени от отрицателно въздействие на околната среда. В онлайн магазина на Levenhuk можете да намерите мъгла и водоустойчив бинокъл със специални подсилени черупки за максимална безопасност на оптиката.По-долу ще намерите списък с бинокли за общи цели с малко или средно увеличение, идеални за всички видове приложения, като наблюдение на птиците и животните, преходи и туризъм. Ако просто искате да си купите качествен бинокъл и не знаете със сигурност как ще го използвате – тези модели са точно за Вас!

    Ако искате да намерите бинокъл за продажба и нямате време или възможност да посетите специален магазин за бинокли, винаги можете да закупите най-добрите бинокли онлайн чрез нашия сайт.

    Биноклите, представени в този раздел, предоставят остри ясни гледки поради оптиката с най-високо качество. В цялата тази категория можете да намерите най-добрите бинокли за къмпинг и други хобита на открито, изпълнения на живо и разбира се за вашите професионални нужди. Сред разнообразието от бинокли Levenhuk винаги можете да изберете модела, включващ комбинацията от необходимите параметри, които ще отговарят перфектно на вашите нужди и вашия бюджет. За да ви помогне с това, всяка страница на нашия сайт съдържа подробна таблица със спецификации, изрично описание и качествени снимки на моделите, така че разглеждането на този раздел ще бъде също толкова продуктивно за вас, както и лично пазаруване в магазин за бинокли.

    Бинокли за обща употреба

    По-долу ще намерите списък с бинокли за общи цели с малко или средно увеличение, идеални за всички видове приложения, като наблюдение на птиците и животните, преходи и туризъм. Ако просто искате да си купите качествен бинокъл и не знаете със сигурност как ще го използвате – тези модели са точно за Вас!

    Бинокли за преходи

    Ако обичате преходите и да прекарвате време сред природата, тези бинокли ще се превърнат в лоялен помощник при Вашите пътешествия. Много компактни и леки, те няма да заемат твърде много място в раницата Ви. Освен това корпусът им е напълно непромокаем и устойчив на мъгла, така че можете да ги използвате дори ако навън вали като из ведро!

    Бинокли за наблюдение на птициНаблюдението на птици е много интересно хоби, което става все по-популярно в последно време. Ако сте любител на птиците, значи определено търсите бинокъл, конструиран специално за тази цел. Биноклите за наблюдение на птици Levenhuk с добър близък фокус и голямо разстояние от очите ще бъдат идеален избор за Вас.

    Наблюдението на птици е много интересно хоби, което става все по-популярно в последно време. Ако сте любител на птиците, значи определено търсите бинокъл, конструиран специално за тази цел. Биноклите за наблюдение на птици Levenhuk с добър близък фокус и голямо разстояние от очите ще бъдат идеален избор за Вас.

    Ловни бинокли

    Биноклите Levenhuk са ключ към успешния и интересен лов. С тези мощни бинокли Вие не само ще подобрите шансовете си за успех, но и ще се наслаждавате на красиви гледки по пътя. Тези надеждни бинокли ще Ви служат години наред.

    Спортни биноклиМорски бинокли Ако тръгвате на пътуване с кораб, значи може да се нуждаете от специален бинокъл за наблюдение на отдалечени обекти, който да се справя ефективно с влажната морска обстановка и температурни промени. Здравите непромокаеми и устойчиви на мъгла корпуси на морските бинокли Levenhuk предпазват оптиката от влага и пръски морска вода.

    Ако сте спортен фен и не бихте пропуснали мач на любимия си отбор за нищо на света, тогава имаме нещо интересно за Вас! С мощен спортен бинокъл Levenhuk няма да изпуснете нито една подробност, дори и да не сте такъв късметлия, че да седите на първия ред. Ако носите очила, това няма да е проблем – тези компактни бинокли имат голямо разстояние от очите, което е много удобно.

    Морски бинокли

    Ако тръгвате на пътуване с кораб, значи може да се нуждаете от специален бинокъл за наблюдение на отдалечени обекти, който да се справя ефективно с влажната морска обстановка и температурни промени. Здравите непромокаеми и устойчиви на мъгла корпуси на морските бинокли Levenhuk предпазват оптиката от влага и пръски морска вода.

    Полеви/Военни бинокли

    Бинокълът, конструиран за военни цели, трябва да бъде много надежден инструмент, способен да устои на трудни полеви условия. Тези мощни бинокли с голям диаметър на лещата на обектива са идеални за наблюдение, разузнаване, лов и обучение. Оптиката е добре защитена от прах и замърсяване.

    Бинокли за образование на деца/свободно времеБинокли за образование на деца/свободно време Тези непромокаеми бинокли са идеален избор за авантюристични туристи, любители на спорта и дейностите навън, идеален за преходи, наблюдение на животни и птици. Леки и компактни, тези модели са най-подходящи за деца. Благодарение на тяхната висококачествена оптика, биноклите осигуряват ясни, наситени и цветни изображения.

    Тези непромокаеми бинокли са идеален избор за авантюристични туристи, любители на спорта и дейностите навън, идеален за преходи, наблюдение на животни и птици. Леки и компактни, тези модели са най-подходящи за деца. Благодарение на тяхната висококачествена оптика, биноклите осигуряват ясни, наситени и цветни изображения.

    Театрални бинокли

    Елегантните театрални бинокли Levenhuk са идеални за всички почитатели на театъра и операта! Театрални бинокли не са само практичен инструмент, когато искате да видите какво се случва на сцената в най-малките детайли, но и много стилен аксесоар. Те са толкова компактни, че можете да ги носите и в най-малката дамска чанта.

    Зрителни тръбиЗрителни тръби Висококачествените и надеждни зрителни тръби Levenhuk са идеалният избор за наблюдение на значително отдалечени обекти. Тези зрителни тръби, с относително малки лещи на обектива и с леко тегло, са чудесни за преходи и пътувания. Зрителните тръби с мощни големи апертури на обективите може да бъдат успешно използвани за лов и професионална употреба. Всички тръби са оборудвани с висококачествена оптика с цялостно покритие, което осигурява ясни и ярки изображения. Зрителните тръби Levenhuk са непромокаеми и Ви позволяват да наблюдавате при всякакви метеорологични условия.

    Висококачествените и надеждни зрителни тръби Levenhuk са идеалният избор за наблюдение на значително отдалечени обекти. Тези зрителни тръби, с относително малки лещи на обектива и с леко тегло, са чудесни за преходи и пътувания. Зрителните тръби с мощни големи апертури на обективите може да бъдат успешно използвани за лов и професионална употреба. Всички тръби са оборудвани с висококачествена оптика с цялостно покритие, което осигурява ясни и ярки изображения. Зрителните тръби Levenhuk са непромокаеми и Ви позволяват да наблюдавате при всякакви метеорологични условия.

   за страница
   Показване на 1 - 12 от 45 артикула
   Показване на 1 - 12 от 45 артикула