Химическа тоалетна THETFORD WC

92839

Нов продукт

Преносима химическа тоалетна THETFORD WC 38х42 височина 41см

Повече детайли

С покупката на този продукт, можете да съберете до 17 точки за лоялност. Общо за количката Ви 17 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 3,40 лв.


179,00 лв

6 kg
Доставка до два дни!

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Преносима химическа тоалетна 38х42 h 41см.
вместимост резервоар чиста вода-15л;
резервоар отпадна вода-21л;
Комплектът не включва и химикалите

Ном 92839

Тегло 5,1 кг.

Thetford е производител на световноизвестни оригинални преносими тоалетни 35 години. От тогава, e водещ производител в света на мобилни санитарни системи, продукти тоалетни, козметика и аксесоари. Така че, естествено Thetford има идеалното решение за всяка ситуация, в която искате да инсталирате тоалетна, но нямат достъп до система за отводняване или течаща вода. Campa Potti: Тази мобилна тоалетна предлага ниво на комфорт, с които сте свикнали от обикновена тоалетна. Хигиенична, свежа и без неприятни миризми. Тъй като тоалетната е компактна, лека и лесна за използване, можете да поставите Campa Potti където искате. Използвайте я по време на ремонт в къщи, градината или лятна къща. Тези тоалетни могат да бъдат поставени във всяка стая в дома тя е подходящ за всички възрасти и за хора със слаба мобилност.

Тетфор гарантира, че ще използвате безпроблемно, за много години напред тази тоалетна. Campa Pottis са изработени от трайна висококачествена пластмаса, че със своите заоблени форми, се поддържа и почиства лесно.
• Тоалетната се състои от две части: горната част е комбинирана с вграден резервоар за вода, тоалетна чиния с подвижна седалка и капак. Долната част е резервоара за съхранение на отпадъци.
1. Двете части лесно се прикрепят и отделят с помощта на закопчалка в задната част на тоалетната.
2. Добавянето на правилната дозировка на препарата е отбелязано върху опаковката. Почистването на резервоар за съхранение на отпадъци и изпразване е много лесно.
3. Водата и препарата се излива директно в скрит резервоар за вода.
4. Резервоар за съхранение на отпадъци е лесен за носене и разполага с удобен контейнер за съхранение на две безплатни мостри от препарата
5. Campa Potti Qube разполага с уникална интегрирана въртяща се тръба за изпразване, което прави почистването лесно. Конструирана така че, при почистване предотвратява неприятни пръски.

Допълнителна информация файлове За сваляне

Отзиви

Напишете отзив

Химическа тоалетна THETFORD WC

Химическа тоалетна THETFORD WC

Преносима химическа тоалетна THETFORD WC 38х42 височина 41см

Path: > > > > Химическа тоалетна THETFORD WC

Аксесоари

В следната категория има още 7 продукта: