Електрическа ракета против насекоми с фенер Преглед отблизо

Електрическа ракета против насекоми с фенер

INN - 086

Нов продукт

INNOLIVING Електрическа ракета против насекоми с фенер

Повече детайли

С покупката на този продукт, можете да съберете до 2 точки за лоялност. Общо за количката Ви 2 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,40 лв.


29,00 лв

0.9 kg
Доставка: от днес за утре

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

• Материал: твърда и здрава пластмаса, метал 
• Цвят: зелено и черно
• Захранване: 1бр. акумулаторна презареждаща батерия 4.2V (включена в к-та) 
• Напрежение: 220-240V ~ 50-60Hz, 1.0W
• Светлинен индикатор за зареждане
• Подходяща за работа на открито и в закрити помещения
• Фенер (може да се отделя от ракетата)  

Производител: Innoliving S.P.A / Италия

Насекомите могат да развалят всяко събиране с приятели, всяка мързелива неделя и изобщо удоволствието от лятото. Кажете СТОП на насекомите, които искат да съжителстват с Вас. Освен че са изключително досадни, те могат да причинят дискомфорт след ухапване и да бъдат потенциални приносители на опасни заболявания. Отървете се от тях лесно, сигурно и безопасно.

Ракетата против насекоми на Innoliving е съставена от три слоя метална мрежа и генератор, който произвежда електрически заряди с ниска мощност и високо напрежение,  достатъчно силни да елиминират досадните насекоми.

Включете ракетата, бавно доближете ракетата към насекомото, и когато е достатъчно близо, натиснете червения бутон на дръжката. Генераторът се активира и LED индикатор показва, че той работи. В момента, в който насекомото се докосне до мрежата, то ще бъде повалено.
След приключване, отпуснете бутона, за да спрете преминаването на ток.

Ракетата притежава и фенер, който може да се използва отделно, като го издърпате от дръжката. За да включите фенера, преместете превключвателя на NO. За да изключите светлината на фенера, преместете превключвателния бутон по средата. В позиция ON генераторът работи, но фенерът е изключен. 

Ракетата е съставена от три слоя метална мрежа и генератор, който произвежда електрически заряди с ниска мощност и високо напрежение,  достатъчно силни да елиминират досадните насекоми.

Включете ракетата, бавно доближете ракетата към насекомото, и когато е достатъчно близо, натиснете червения бутон на дръжката. Генераторът се активира и LED индикатор показва, че той работи. В момента, в който насекомото се докосне до мрежата, то ще бъде повалено.

След приключване, отпуснете бутона, за да спрете преминаването на ток.

Допълнителна информация файлове За сваляне

Отзиви

Напишете отзив

Електрическа ракета против насекоми с фенер

Електрическа ракета против насекоми с фенер

INNOLIVING Електрическа ракета против насекоми с фенер

Path: > > > Електрическа ракета против насекоми с фенер

В следната категория има още 30 продукта: