Туризъм

Промоции

Нови продукти

Производители

  Новини и Статии >>>

  Туризъм

  Онлайн магазин за туристическо оборудване. Всички стоки за вашето пътуване на къмпинг и туризъм. Туристическа екипировка - предлагаме ви голямо разнообразие от цялостна екипировка подходяща за туризъм и алпинизъм. При нас ще намерите раници, палатки, спални чували, и още много! Разделили сме категорията Туризъм на няколко съставни под категории,...

  Онлайн магазин за туристическо оборудване. Всички стоки за вашето пътуване на къмпинг и туризъм. Туристическа екипировка - предлагаме ви голямо разнообразие от цялостна екипировка подходяща за туризъм и алпинизъм. При нас ще намерите раници, палатки, спални чували, и още много! Разделили сме категорията Туризъм на няколко съставни под категории, които смятаме за важни. Основна категория в Туризъм са лодките. Предлагаме едноместни лодки, двуместни, надуваеми, с твърдо или надуваемо дъно. Лодки за риболов, както и за забавление. Категория Туризъм и подкатегория лодки има кану, каяк, супборд бордове, гребла пособия за воден спорт и туризъм. Голяма категория в секцията Туризъм е Къмпинг и Градина. Там са събрани много от  продукти за вашето свободно време като  палатки, спални чували, газови котлони и преносими барбекюта. Категорията Къмпинг и градина все още се развива и тепърва предстои да нараства. Самата категория Къмпинг и градина има под категории. Това са Химическите и преносими тоалетни. В под категория преносими тоалетни ще намери различни модели химически тоалетни и препарати за тях. Друга подкатегория в Туризъм е Термоси и чаши която съдържа много предложения за вашето пътуване и здравословно съществуване. Основна категория в Туризъм е отделена категорията Хладилни чанти и хладилни кутии. В нея ще намерите оборудване за кола, двор или палатка и каравана на всякакви разновидности на хладилни чанти и хладилни кутии.  

  Имаме и нова секция оптически инструменти Levenhuk. Това е огромна компания за производството на оптически инструменти. Тук ще намерите: Зрителни тръби. Висококачествените и надеждни зрителни тръби Levenhuk са идеалният избор за наблюдение на значително отдалечени обекти. Тези зрителни тръби, с относително малки лещи на обектива и с леко тегло, са чудесни за преходи и пътувания. Бинокли. Наблюдаването на отдалечени обекти с помощта на оптични устройства винаги е било популярно хоби. Биноклите, поради тяхната простота и универсалност, са станали един от най-обичаните оптични инструменти за тази цел. Тази секция съдържа информация за биноклите Levenhuk, напълно подходящи за всякаква обстановка. Микроскопи. 
  Тази секция съдържа информация за цифрови, биологични и стереомикроскопи, произвеждани от Levenhuk. Тук можете да намерите най-добрите микроскопи, които ще отговорят идеално на нуждите Ви, независимо дали професионални или образователни, както и на бюджета Ви. Телескопи за планетарни наблюдения. Катадиоптрични телескопи. Рефракторни телескопи. Телескопи за деца и много още.

  Още

  Туризъм Съдържа 73 продукта.

  Подкатегории

  • Лодки

   Качествени лодки на добри цени. Лодки, кану каяк, риболовни, надуваеми лодки. Спортни лодки, надувна лодка с двигатели - извънбордови и с гребла. Тук може да намерите подходяща за вашите нужди лодка. Дали искате да ловите риба или да спускате по реки при нас ще намерите подходящата лодка. Гръцките стъклопластови лодки са подходящи за както за сладка така и за солена вода. Дали за спорт, риболов или развлечение вашата лодка е тук.
   Мотор за лодка или ремарке за лодка. Моторници. Стъклопластови лодки, Алуминиеви лодки

  • Къмпинг и градина

   Къмпинг продукти за градината и дома. Химически тоалетни и химикали за тоалетна. Хладилни кутии,чанти и охладители CampinGaz, КОЛЕМАН, Хладилни кутии за кола и къмпинг. CampinGaz продукти за туризъм и къмпинг бивакуване. Палатки и спални чували. Комплект палатка със спални чували и матрак. Надуваем дюшек за плажа, басейна или палатката. Спални чували за различни температурни разлики.  Раници и къмпинг оборудване. Раница за планина и пътешествие. Палатка за къмпинг и палатки за туризъм. Сгъваеми маси. подходящи мебели за туризъм и почивка. Сгъваеми маси и столове. Хладилни чанти.  Газови барбекюта. Газов котлон. Газови бутилки и лампи. . Барбекю аксесоари. Имамме отделна секция за термоси и чаши за туризъм. Чаши за пътешествие и разходки. Раница за туризъм. Много продукти свързани с туризма ще намерите тук.

  • Хладилни чанти

   Предлагаме ви хладилни чанти и кутии на известни производители като: Kampingas, Lifetime, EASY CAMP, COLEMAN и много други. Хладилните кутии и преносими хладилници за кола и палатка предлагат цялото многообразие на пазара. За пикник, разходка или диво къмпиране заповядайте при нас. Меки хладилни чанти, удобни и леки за пренасяне. Могат да се използват съхраняване и пренасяне на охладени продукти. Твърдите хладилни кутии, с възможност за дълготрайно съхранение на напитки и продукт. Хладилните кутии могат да се използват с охладителни елементи или лед. Запазват температурата на предварително охладените продукти дълго, благодарение на многослойните си изолации. Хладилните чанти и кутии могат да са оборудвани с електрически охладители и да работят на променлив ток или захранване от кола. Преносимите електрически хладилни кутии са много трайни и с възможност за дълготрайно охлаждане и съхранение. Най-често са оборудвани с кабел който се включва в запалката на колата и работят на 12 волта. Някои от хладилните чанти и кутии със захранване са оборудвани с трансформатор и предлагат два вида захранване на 12 волта прав ток или 220 волта променлив. Хладилните кутии имат определени възможности за охлаждане. от 10 до 15 градуса под околната температура. За това хладилните чанти не бива да се оставят на нагряти места или на пряка слънчева светлина. Съвременното пътуване не е достатъчно приятно без комфорта и здравосоловността на охладените продукти. На къмпинг, на плаж, на полянка или на вилата хладилначата чанта е ваш незаменим помощник. Изберете си хладилна чанта по ваш размер за вашето пътуване или отпуск. В планината или на море хладилната кутия ще ви запази продуктите и здравето със своята свежест и вкус.  

  за страница
  Показване на 1 - 12 от 73 артикула
  Показване на 1 - 12 от 73 артикула