Батут комплект FunFit 252см.

ff252

Нов продукт

Бату,т здрава стоманена конструкция силно отскачащо покритие UV защита, антикорозионни поцинковани пружини, лесен монтаж- няма нужда от инструменти

Повече детайли

Внимание: Последни наличности!

КУПИ НА ИЗПЛАЩАНЕ!
на 36 вноски по 16.48 лв.

С покупката на този продукт, можете да съберете до 37 точки за лоялност. Общо за количката Ви 37 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 7,40 лв.


379,00 лв

32 kg
Доставка до два дни!

Повече информация

Конструкция: Поцинкована стомана
Крака: 3бр. двойни
Подложка за пружините: да
Пружини: 48 бр.
Височина: 215см. Диаметър: 252см.
Максимално натоварване: 120 кг.
Стълба: да

Скачаща повърхност: - ПП матриал устойчив на UV лъчи и влага
Предпазна мрежа: Устойчива на UV лъчение
Конструкция: Поцинкована стомана
Допълнителна защита: UV
Височина на предпазната мрежа: 160см. Диаметър на предпазната мрежа: 252см.

Батутът не е само забавен, а е и продукт, който ще спечели сърцата на цялото семейство в продължение на много години. FUNFIT гарантира най - високо качество, здравина и дизайн на трамплина, както и всички стандарти за безопасностм които потвърдени със сертификати. Батутът има благотворен ефект върху състоянието и позата на тялото, за него няма възрастови ограничения. Батутът е чисто забавление за цялото семейство, както и алтернатива на традиционнният фитнес. Упражненията на батут приятно подобряват физическото състояние и изгарят телесните мазнини. Използването на батут под формата на игра може да бъде въведение в упражненията за деца, борещи се с наднормено тегло. Несъмнено това е и безценно оборудване за безопасна игра и разтоварване на движещата сила на децата, които я имат в излишък. Батутът е забавно и открито упражнение, което е важен актив на този продукт, а именно чрез упражнения на открито ще спечелите: - моделирана фигура без претоварване на ставите - ще подобрите кръвообръщението - изгаряте ненужна мастна тъкан - подобрявате здравословното си състояние - ще подобрите белодробната функция - ще се забавлявате Със закупуването на батут FUNFIT Вие получавате: Подскачаща мрежа, произведена в САЩ, която е най-добрата на пазара - изработена от здрава плитка и специални материали, устойчива на влага, UV лъчи и най-важното стречинг (разтягане). Подходящо закалени и поцинковани метални елементи. Устойчив на натоварвания и осигуряващ оптимално отражение и комфорт при прескачане. Многослойно пружинно покритие; Пружините са покрити с много издръжлив PVC материал, който осигурява защита срещу атмосферни условия. Висока защитна мрежа с двойна защита. Мрежата е много издръжлива, гарантираща безопасността на скачащите хора, предпазвайки ги от падане извън съоръжението. Устойчив на атмосферни условия, деформации и износване.
Горещо поцинковани двойни крака в системата "U".
Галванизирана стълба.

Допълнителна информация файлове За сваляне

В следната категория има още 14 продукта: