Йонизатор и уред за пречистване на въздуха Full Tech от Lanaform 120208

LA120208

Нов продукт

Йонизатор и уред за пречистване на въздуха Full Tech от Lanaform 120208

Повече детайли

Доставка по поръчка

КУПИ НА ИЗПЛАЩАНЕ!
на 36 вноски по 24.60 лв.

С покупката на този продукт, можете да съберете до 57 точки за лоялност. Общо за количката Ви 57 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 11,40 лв.


575,00 лв

5.5 kg
Доставка: в момента два, три дни!

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Йонизатор и уред за пречистване на въздухаFull Tech” от Lanaform е специално създаден да филтрира всички вредни частици във въздуха около нас които могат да причинят алергии и по-сериозни здравословни проблеми. Помага да се предотвратят респираторните проблеми свързани с прах, полени, бактерии, вируси и др. 

Описание:

  • Притежава многослоен филтър, включваш антибактериален и филтър против плесени, който улавя по-големите частици и по този начин удължава живота на другите филтри в уреда.
  • Има собствена стойка и автоматична функция да отчита миризми и прах в стаята и да регулира скоростта на пречистване спрямо тези показатели.
  • Произвежда отрицателни йони и подобрява качеството на въздуха.
  • Има три степени на филтрация(Слаба, Средна и Силна) и тамйер, чрез който може да го програмирате за период от един до осем часа.
  • Уредът е тих и може да се използва през нощта без да пречи на съня.
  • Може да пречиства въздуха в помещения до 40m2.
  • Дистанционното управление и LCD  дисплей, правят използването му лесно.

Технически характеристики:

Филтри: Почистващ се първичен филтър, фибров филтър, филтър с активен карбон, ХЕПА филтър, Нано филтър - катализатор и йонизатор.
Напрежение: AC220-24V
Мощност: 45W
Циркулация на въздуха (CADR) : 180м3/h (≈ 106cfm)
Произвежда анйони: 1 милион/куб. см. Покривна площ 180м3/h (≈ 106cfm)
Скорости: Висока/Средна/Ниска
Ниво на шума:  ≤ 45dB
Тегло: 5.247 кг.

 

Сертификати:

Да пречистим въздуха вкъщи

Няколко съвета как да се погрижим за чистотата на въздуха у дома и на работа, за да се чустваме по добре, спокойни и концентрирани.

Защо е толкова важно да овлажняваме и йонизираме въздуха и кога трябва да го правим?

За голямо съжаление въздуха който, дишаме – дали в затворено помещение или навън – е пълен с прах и др. микрочастици невидими за човешкото око. Често пъти тези „малки вредители” са причина за различни алергии и редица неприятни усещания. Навън природата е създала естествени „овлажнители и пречистватели”, но в затворените помещения се налага ние да се погрижим въздуха да е чист и с необходимата влага.

Почти няма човек, който да не е усещал сухота на лигавицата в устната кухина и очните ябълки. Това е резултат от сухия и замърсен въздух, в следствие от работещи компютри, включено отопление и др. фактори. В тези случаи за овлажняване на въздуха може да се прибегне до различни овлажняващи уреди.

На практика овлажняването е два типа:

  • Изотермично – извършва се чрез пара, изотермично е защото не се променя температурата в помещението (обема) след овлажняване.

  • Адиабатно – чрез финно разпръскване на вода се създава мъгла, която се абсорбира от въздуха, като по този начин се увеличава влажността му и същевременно се отнема топлина от въздуха (за изпарението на тези финни капчици).

Предимствата на тези видове овлажняване - Парата не съдържа бактерии (хигиенична е), поради високата температура бактериите се унищожават. Разпръскването на вода от друга страна не изисква големи разходи за енергия, то се осъществява при високо налягане.

Вижте повече за йонизирането и овлажняването в нашата статия

Допълнителна информация файлове За сваляне

Отзиви

Напишете отзив

Йонизатор и уред за пречистване на въздуха Full Tech от Lanaform 120208

Йонизатор и уред за пречистване на въздуха Full Tech от Lanaform 120208

Йонизатор и уред за пречистване на въздуха Full Tech от Lanaform 120208

Path: > > > > Йонизатор и уред за пречистване на въздуха Full Tech от Lanaform 120208

В следната категория има още 30 продукта: