Масажираща седалка Relax mass LA110310

Нов продукт

Масажираща седалка Relax mass LA110310

Повече детайли

С покупката на този продукт, можете да съберете до 22 точки за лоялност. Общо за количката Ви 22 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 4,40 лв.


228,00 лв

1.5 kg
Доставка до два дни!

Повече информация

„Relax mass” е масажна седалка, благодарение на която ще може да се насладите на приятен „Шиатцу” масаж у дома.

Описание:

Двете масажни глави осигуряват интензивен и успокояващ „Шиатцу” масаж, който се извършва чрез дълбоки кръгови движения, обхващащи целия гръб, а седалката е с вибромасаж за да отпусне мускулите ви. „Шиатцу” масажа има специфичнo полезно действие.

Двете масажни въртящи се глави преминават плавно и въртейки се по дължината на гърба в двете посоки – отгоре надолу и обратно. Също така може много лесно да изберете коя част на гърба да масажирате (долната, горната или целия гръб). Практичното дистанционно управление ви позволява да регулирате режимите на масаж  лесно и без да ставате от седалката.

Relax mass” има демо режим, чрез който да ви запознае с различните видове масаж, които седалката извършва - уредът преминава през пълен цикъл за масаж на гърба и се изключва автоматично след като приключи. Чрез сменяемата клапа на облегалката, седалката предлага възможност за по-интензивен масаж на гърба.
Вибро  функцията е подходяща за масаж на бедрата.

Чрез системата си за закрепване чрез ремъци, седалката може да се монтира лесно и сигурно към всички видове столове у дома или на работното ви място.

Технически характеристики:

  • Захранване : DC12V
  • Консумация : 24W

Стандартна честота:  2A - 50Hz

 

Допълнителна информация файлове За сваляне

Отзиви

Напишете отзив

Масажираща седалка Relax mass LA110310

Масажираща седалка Relax mass LA110310

Масажираща седалка Relax mass LA110310

Path: > > > > Масажираща седалка Relax mass LA110310

В следната категория има още 30 продукта: