Масажно кресло BetaSonic Braintronics

CMS-479

Нов продукт

CASADA Масажен стол “BetaSonic“ Braintronics- черен

Повече детайли

КУПИ НА ИЗПЛАЩАНЕ!
на 36 вноски по 341.32 лв.

С покупката на този продукт, можете да съберете до 797 точки за лоялност. Общо за количката Ви 797 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 159,40 лв.


7 979,00 лв

98 kg
Доставка: от днес за утре

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

CASADA Масажен стол “BetaSonic“ Braintronics- черен

Само в последните 2 години немската фирма CASADA е продала повече от 36 500 масажни кресла. Всяко четвърто масажно кресло, закупено в Европа е от компанията Сasada.

През 2016 г. заедно с немската фирма «Braintonics», CASADA създаде първия в света масажен стол, снабден с анти-стрес система, революционна в областта на възстановяването.

Слагате слушалки, избирате 1 от 8 Braintronics специални програми и ритмични звуци за 21 минути ще Ви потопят в медитация (алфа състояние).
Възстановяването се равнява на 2 часа сън. Но това е възможно, ако не заспите, а останете в състояние на ръба между сън и бодърстване.
За да се постигне този ефект, в продължение на 21 минути масажният стол Ви прави лек масаж на краката и гърба и Ви държи будни.
Звучи просто, но зад тази система стои 3 годишен труд на германските инженери, професионалисти в работата си.

Главната цел на Braintronics системата е да синхронизира ефективно мозъчните вълни до желаното състояние на мозъчна активност.
Без значение дали искате да релаксирате, сънувате или учите - всичко е възможно.
При редовно използване, системата Body&Mind (Тяло&Ум) постепенно ще „научи“ мозъчните Ви вълни да се справят със стреса, да преодоляват тревожността, да бъдат по- балансирани и да се повиши физическата и умствената продуктивност.

Главната цел на Braintronics системата е да синхронизира ефективно мозъчните вълни до желаното състояние на мозъчна активност.

Учени са установили, че честотата на мозъчните вълни зависи от това с какво се занимава мозъкът. В състояние на будност и активна работа честотата е по-висока, а по време на сън - по-ниска.

Учените разграничават 5 режима на мозъка:
Гама (над 30 Hz) - състояние на стрес;
Бета (14-30 Hz) - състояние при събуждане;
Алфа (7-14 Hz) - медитация: състоянието между сън и будност;
Тета (3-7 Hz) - състояние на сън или дълбока медитация;
Делта (1-3 Hz) - състояние на дълбок сън, транс или хипноза;

Ако страдате от хронична умора, придружена от постоянен стрес,то тогава по време на употреба на масажния стол ще заспите.
С жители на големите градове това се случва по време на първите 10-15 сесии (всичко зависи от степента на натрупаната умора). Тялото и силите Ви ще се възстановят бързо и изцяло.
Специалната музика ще приспособи мозъка Ви към един от четирите режима на почивка.

Столът е оборудван с 4 специални програми, масаж и музика, които се допълват взаимно и помагат да отпуснете ума и тялото си само за 21 минути.
Програмите работят на един и същ принцип:

Първа част - 8 минути: С помощта на лек масаж и мелодия Вие се потапяте в състояние на релаксация и медитация (Алфа състояние).
Втора част - 7 минути: Масажът спира. Звучи мелодия, която настройва мозъчните Ви вълни в ритъм Тета (3-7 Hz), който помага да се отпуснете, колкото е възможно повече.
Последна част - 6 минути: Провежда се лек пробуждащ масаж в комбинация с мелодия, които постепенно помагат да възвърнете енергичното си и активно състояние.

Още през 1981г. се извършва проучване за ефекта на звука върху човек и върху честотата на мозъчните вълни. Учените успяват чрез ритмични звуци да направят така, че мозъкът да се адаптира към честотата на мелодията. След това, постепенно променяйки честотата на ритъма, установяват как да регулират честотата на мозъчните вълни в правилната посока. Много по-хубаво е да слушате музика, а не просто някакъв звук. Затова и в допълнение към звуковите програми, специалистите от Braitronics създават мелодии, за да завършат програмите изцяло.

1. Програма "Дневен сън"

Програма двенев сън
Програмата "Дневен сън" ще Ви помогне да се отделите от външните дразнещи фактори, да настроите мозъка на Алфа вълни с ниска честота. След 21 минути ще се върнете в активно състояние - отпочинали и изпълнение с нови сили.

2. Програма "Успех"

Програма успех
Програмата за успех Ви помага да се успокоите и да се настроите за важна среща. Като правило, до последната минута не сме готови за такива събития: губим идея за предстоящия разговор, възможните въпроси / отговори на събеседника. Най- доброто, което можете да направите за себе си преди сериозна среща е да се отпуснете за 20-30 минути и да постигнете състояние на максимална концентрация.

3. Програма "Пълно възстановяване"

3. Програма "Пълно възстановяване"


Правете масаж с програмата "Пълно възстановяване" за 10-15 дни - за предпочитане вечер, преди лягане. Всеки ден ще се натрупва положителен ефект. Ще забележите подобрение в благосъстоянието и паметта си.

4. Програма "Нирвана"

4. Програма "Нирвана"
Тази програма е идеална за хора с хронична умора, като Ви помага да се освободите от тревожността, балансира и укрепва имунитета. Препоръчително е сеансите да се провеждат вечер, преди сън, тъй като в началото ще усетите сънливост. След 3-4 седмици ще се почуствате изпълнение с нови сили и жизненост.


Предимства и област на приложение на Алфа вълни:

За мускулна релаксация
Неутрализиране на кръвното налягане
Подобряване на кръвообращението
Засилване на концентрацията
За профилактика на заболявания, свързани със стреса
При шум в ушите
При главоболие
При депресия
За подобряване на продуктивността на паметта
За подобряване на храносмилането

Масажни техники:

Загряване - Помага за отпускане, подобрява кръвообращението, нормализира подаването на кислород към клетките, премахва токсините.
Shiatsu - Шиацу (точков масаж) е форма на физическа терапия, произхождаща от Япония. Масажната техника включва меко, ритмично, действащо в дълбочина разтягане и въртене на кожата чрез натиск с пръст. Целта при прилагане на Шиацу масаж е стимулирането на отделни точки по тялото и мобилизиране на мускулатурата.
Vibration - Вибрацията предизвиква равномерни трептения в цели зони на тялото, които продължават да действат в дълбочина. Стимулиране на кръвообращението, затопляне и отпускане на мускулите.
Масаж на краката - Този тип масаж отстранява подпухналостта и умората, подобрява кръвообращението и елиминира напрежението в мускулите.
Zero Gravity (Нулева гравитация) - Разполагате се в положение, разработено за астронавти - "Чувство на безтегловност". Благодарение на него, метаболизмът и циркулационните процеси в кръвоносната система се подобряват, умората и напрежението се елиминират и се стимулират биологично активните точки.
Full Air / Air Compression (Пълна въздушна компресия) - Надуването и отпускането на въздушните възглавници предизвикват движение на помпане, което създава естествени мускулни рефлекси. Действието е особено благотворно в зоната на прасците и стъпалата. Масажът нормализира кръвоносната система, премахва подпухналостта, дава отлични резултати при лечението на артрит, облекчава безсънието, слабостта, целулита и нестабилността на кожата.

Разтриващ масаж - Разтриващи движения с леки потупвания (симулиращи дланите). Масажът подобрява кръвообращението и прониква дълбоко в мускулите. Укрепват се костите и сухожилията, развива се мускулатурата, подобрява се мобилността на ставите, токсините се отделят.

Разтриващ масаж - Разтриващи движения с леки потупвания (симулиращи дланите).

Kneading - Кожата и мускулите се захващат или между палеца и пръстите, или с две ръце и се разтриват с кръгообразни движения. Тази масажна техника се прилага основно за освобождаване на напрежението и подобряване на кръвообращението.

Kneading - Кожата и мускулите се захващат или между палеца и пръстите, или с две ръце и се разтриват с кръгообразни движения

Rolling - Ролингът представлява приятна смяна на напрежение и отпускане на мускулатурата и затова действа особено успокояващо и релаксиращо. Тази техника често се прилага в края на масажа, за успокояване на мускулатурата и за отмора.

Ролингът представлява приятна смяна на напрежение и отпускане на мускулатурата и затова действа особено успокояващо и релаксиращо.

Tapping - При потупването се изпълняват кратки потупващи движения с ръба на ръката, дланта или юмрук. Това стимулира оросяването на кожата и отпуска напрегнатите мускули. Ако потупването се изпълнява в областта на белите дробове, се подобрява отделянето на слуз от тях.

Tapping - При потупването се изпълняват кратки потупващи движения с ръба на ръката, дланта или юмрук.

Stretch (Разтягане) - Един от най- често прилаганите видове масаж. Помага за облекчаване на умората, подуването и болката в мускулите, има терапевтичен и успокояващ ефект.

Stretch (Разтягане) - Един от най- често прилаганите видове масаж. Помага за облекчаване на умората, подуването и болката в мускулите, има терапевтичен и успокояващ ефект.

L-SHAPE (L-образен масаж) - Внимателно изследване на всички мускулни групи, включително задните части и бедрата. Облекчава напрежението в цялото тяло, помага да се отпуснете и действа като помощник за отстраняване на целулита.

L-SHAPE (L-образен масаж) - Внимателно изследване на всички мускулни групи, включително задните части и бедрата.

Yoga (Йога масаж) - Разтягането на гръбнака подобрява кръвообращението, дава гъвкавост, прави мускулите по-еластични и раздвижва ставите.
Yoga (Йога масаж) - Разтягането на гръбнака подобрява кръвообращението, дава гъвкавост, прави мускулите по-еластични и раздвижва ставите.

SolidTex®
Масажен стол Betasonic Braintronics е изработен от специално проектиран за масажни столове, лесен за поддържане, материал - SolidTex®, в основата на който е памукът.
За разлика от естествената кожа, SolidTex® не натрупва статично електричество и не се деформира, поради което столът ще изглежда добре по- дълго време. Освен това, този материал запазва и преразпределя топлината, благодарение на което по време на масаж ще чувствате приятно затопляне на цялото тяло, което значително подобрява качеството на масажа.

Размери Масажен стол Betasonic Braintronics

Технически характеристики:
Размери в изправено положение: 76 х 113 х 135 см
Размери в хоризонтално положение: 76 х 92 х 185 см
Тегло:93,5 кг
Напрежение: 220-240V 50/60 Hz
Номинална мощност: 150 W
Цветове: черен; кафяв


*HI-FI Слушалките, не са включени в комплекта

Производител: CASADA / Германия 
Сертификати:

Допълнителна информация файлове За сваляне

Отзиви

Оценка 
2019-03-21

Да налично е

Здравейте, държим на склад по една бройка от масажните кресла. Но доставката е от Европа и става за една седмица ако точно в момента не е налично.

  Оценка 
  2019-03-21

  Доставката

  Това кресло налично ли е или трябва да поръчвам? Защото навсякъде предлагат само на картинка.

   Напишете свой отзив!

   Напишете отзив

   Масажно кресло BetaSonic Braintronics

   Масажно кресло BetaSonic Braintronics

   CASADA Масажен стол “BetaSonic“ Braintronics- черен

   Path: > > > > Масажно кресло BetaSonic Braintronics

   В следната категория има още 7 продукта: