Апарат за кръвно налягане над лакътя –Omron MIT Elite Plus

Нов продукт

Апарат за кръвно налягане над лакътя – Omron MIT Elite Plus. Напълно автоматичен. Произведен в Япония

Повече детайли

С покупката на този продукт, можете да съберете до 23 точки за лоялност. Общо за количката Ви 23 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 4,60 лв.


235,00 лв

0.2 kg
Доставка: в момента два, три дни!

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Дисплей със задно осветяване Този напълно автоматичен апарат за измерване на кръвното налягане е стилна и модерна, все още предлага комфортно, бързо и прецизно измерване на кръвното налягане. Основните OMRON функции, като например откриване на неравномерен пулс, индикатор хипертония, индикатор движение на тялото, както и усредняване (3 измервания в рамките на 10 минути) са включени. The OMRON ELITE Plus разполага и връзка с компютър и включва "софтуер OMRON за здравен мениджмънт". (Software Поддържани OS Windows 7 макс) Тази програма дава възможност за лесно проследяване и сваляне, дава възможност на пациентите да споделят историята на кръвното налягане с тяхната клиника или лекар.

USB-връзка с компютър

Връзка с онлайн здравната платформа на OMRON – Bi-LINK online Health Management Platform

Откриване на неравномерна сърдечна дейност (аритмия)

Индикатор за хипертония

Индикатор за движение на тялото

Памет 90 измервания

Осредняване на 3 измервания

2 потребител Memory Памет за двама потребители Голям дисплей

Какво има в кутията?

Апарат за кръвно налягане

CD-Rom с Software

Софтуер Ръководство за инсталиране

USB кабел

 
Маншет  (22-32 см)
Battery (4xAA-LR06)
Инструкция за измерване кръвно налягане

 

 

Клинично тестван апаратВръзка с програмата за компютърВисоко и ниско кръвно наляганеВръзка през USBПравилно поставен маншетОсредняване на три измерванияИндикатор за откриване на аритмияПамет за двама

Информацията за Вашето здраве не трябва да бъде достояние само на Вашия лекар. Ние от Omron, желаем да дадем възможност на всеки човек да разбира сигналите на своето тяло, така че да може да контролира заболяванията или да ги предотврати. Затова предлагаме продукти, които помагат на хората да контролират здравето си у дома, да живеят здравословно и по възможност да избягват болничен престой. Когато Вашето тяло “говори”, ние можем да помогнем да го “чуете”.

Допълнителна информация файлове За сваляне

Отзиви

Оценка 
2019-03-26

Бих добавил !

Този апарат е в категория "Професионални апарати" на "Omron" ! В описанието е пропуснато да се упомене, че на практика могат да се правят замервания на 2+1 потребителя ! 2 от потребителите ползват паметта на апарата, а 1 се явява като "Гост" ! Функцията се задейства при задържане на бутона "On/Off" за около 3 сек. при включване и резултата от изследването не се запаметява ! Жалко, че липсва адаптер в комплекта, с който замерванията са по-точни с около 3 до 5 единици ! В редки случаи това води до грешни изводи за високо (респ. нормално) кръвно налягане ! Като цяло апарата е изключително качествен и надежден но за да го имате и да Ви служи дълги години отделете 20 мн. и се запознайте подробно с инструкцията за работа ! Поздрави !

  Напишете свой отзив!

  Напишете отзив

  Апарат за кръвно налягане над лакътя –Omron MIT Elite Plus

  Апарат за кръвно налягане над лакътя –Omron MIT Elite Plus

  Апарат за кръвно налягане над лакътя – Omron MIT Elite Plus. Напълно автоматичен. Произведен в Япония

  Path: > > > Апарат за кръвно налягане над лакътя –Omron MIT Elite Plus

  В следната категория има още 30 продукта: