Апарат за кръвно налягане над лакътя Omron M3 голям маншет

HEM-7154-E
159,00 лв
Доставка от днес за утре /в работни дни/

Апарат за кръвно налягане над лакътя – Omron M3 Японски Напълно автоматичен. 

В наличност

redeem
Купувайки този продукт, можете да съберете до 15 точки за лоялност . Вашата количка ще съдържа общо 15 Точки които могат да бъдат конвертирани във ваучер за 3,00 лв .


Скала за ниво на кръвното налягане

Индикатор за високо кръвно налягане

Индикатор за движение на тялото

Технология “Intellisence”

Памет 2х60 измервания

Ръководство за правилно поставен маншет

Откриване на неравномерна сърдечна дейност (аритмия)

Осредняване на 3 измервания

Размер на маншета 22 – 42 см.

Гаранция 3 години

Информацията за Вашето здраве не трябва да бъде достояние само на Вашия лекар. Ние от Omron, желаем да дадем възможност на всеки човек да разбира сигналите на своето тяло, така че да може да контролира заболяванията или да ги предотврати. Затова предлагаме продукти, които помагат на хората да контролират здравето си у дома, да живеят здравословно и по възможност да избягват болничен престой. Когато Вашето тяло “говори”, ние можем да помогнем да го “чуете”.

По-голяма зона за измерване

Обикновените маншети могат да причинят неточни или променливи резултати, когато са поставени неправилно. Това се дължи на малката зона на маншета, където е възможно точното измерване.

Маншетът с интелигентно увиване на OMRON има точна зона за измерване, която обхваща 360 ° около бицепса, което прави практически невъзможно поставянето на маншета неправилно.

Използването на маншета с интелигентно увиване може да помогне значително за намаляване на броя грешки, направени при измерване в домашни условия на артериалното налягане, като увеличи общата точност на резултатите.

Нов

Може да ви хареса също

chat Коментари (0)