Апарат за измерване кръвно налягане над лакът Beurer BM57

BEU.658229

Нов продукт

Апарат за измерване на кръвно налягане над лакът с маншон Beurer 658229 модел BM57 с голям размев на маншона до 42 см обиколка.

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

С покупката на този продукт, можете да съберете до 13 точки за лоялност. Общо за количката Ви 13 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 2,60 лв.


133,00 лв

0.9 kg
Вижте срока на доставка

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

HealthManager за по-широк мониторинг на здравето. Универсалният маншет може да поеме обиколките на горната част на ръката от 23-43 см и използва инфлационна технология за бързо и удобно измерване. Резултатите са лесни за четене на изключително голям, осветен дисплей, който също има дата и час. Включва торбичка за съхранение и 4 батерии тип AA 1,5 V. Beurer of Ulm, Германия е основана през 1919 г. и е синоним на здраве и благополучие. Компанията разработи първите нагреватели в Германия, а днешната гама обхваща богатство от продукти за гъвкаво отопление, терапия, красота, бебешки грижи, спортни, медицински, диагностични и здравни сектори. Продуктите включват отоплителни тампони, отопляеми легла, кръвно налягане и монитори за кръвна захар, пулверизатори, клинични термометри, персонални и кухненски везни, крака за минерална вода, въздушни овлажнители, масажисти Shiatsu, бебефони, монитори за сърдечен ритъм и козметични огледала. Beurer GmbH е средна частна частна група, оперираща глобална дистрибуторска мрежа в повече от 80 страни и в момента има над 350 служители. Beurer е европейският еднопосочен специалист по здравеопазване и благоденствие на потребителска електроника. Нашият успех се дължи на дългогодишната ни репутация на добре проектирани, качествени продукти; задвижвани от иновациите и безопасността.

Съдържание на кутията
1 x Beurer BM57 Монитор за кръвно налягане на горната част на ръката
1 x Маншет 23 - 43см
1 x Паспорт за кръвно налягане
2 x ААА батерии
1 x Ръководство за употреба
3 години гаранция

Допълнителна информация файлове За сваляне

Отзиви

Напишете отзив

Апарат за измерване кръвно налягане над лакът Beurer BM57

Апарат за измерване кръвно налягане над лакът Beurer BM57

Апарат за измерване на кръвно налягане над лакът с маншон Beurer 658229 модел BM57 с голям размев на маншона до 42 см обиколка.

Path: > > > Апарат за измерване кръвно налягане над лакът Beurer BM57

В следната категория има още 30 продукта: