Преносимо СПА джакузи Toskany Premium осмоъгълно

P-TU069

Нов продукт

Нашият най-ексклузивен модел! Преносимо СПА джакузи Toskany Premium Осмоъгълник 193 см. h=73см. С твърда стена. MSPA - P-TU069

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

КУПИ НА ИЗПЛАЩАНЕ!
на 36 вноски по 116.95 лв.

С покупката на този продукт, можете да съберете до 268 точки за лоялност. Общо за количката Ви 268 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 53,60 лв.


2 689,90 лв

71 kg
Вижте срока на доставка

Повече информация

Зашеметяващият M-Spa Premium Tuscany джакузи е с твърди стени и тялото не е изпълнено с въздух като други модели джакузи на M-Spa. 8-ъгловата форма на Тоскана и плътните външни стени, изработени от композитни материали (дърво и пластмаса), осигуряват солидно тяло за джакузито. Външните стени са елегантно оформени като панел и са най-подходящи за скандинавския изискан стил. Първи стъпки с този M-Spa басейн са лесни и включените инструкции за сглобяване са ясни. Ако е необходимо, водата в басейна може да се отоплява със собствен електрически нагревател. Термодвойката на съпротивлението PTC на M-Spa е ефективна и безопасна за употреба и се загрява до 20-42 ° C в зависимост от зададената температура. Това е най-полезният и зрелищен вариант за тераса, например.
Този нов 8-ъглов M-Spa Premium Тоскана P-TU069 е оборудван с подсилен 6-слой Rhino Tech интериор с удобен горен кожен борд. Три нива на регулируем въздушен масаж да се отпуснете удобно. Системата за масаж Jet Air Jet 138 генерира мехурчета равномерно в джакузито. Вградената функция за пречистване на водата Озонатор ви позволява да използвате до 60 процента по-малко хлор. Водата в басейна се почиства ефективно, което я прави по-бистра.
Тоскана P-TU069, подходящ за до шест души, е наистина просторено (1200 литра вода) и тих, благодарение на ремонтираната централна част. Така ще се наслаждавате на още по-реласиращо къпане. Той е снабден с пълен комплект оборудване и таймер, който ви позволява да планирате желаната температура на водата до 99 часа. Заключването на децата осигурява безопасност, така че най-малкият от семейството да не може да стигне до басейна без разрешение.
Доставя се с топлоизолационна подложка и надуваем термичен капак, два заместващи филтъра, ясно ръководство за потребителя и инсталационен DVD диск.

Модел: M-Spa Premium Тоскана P-TU06
Форма на басейна: осмоъгълник
аератор: 138 броя
Воден филтър: Включено (с два заместващи филтъра)
Брой лица: 6 (четирима възрастни и две деца)
материал вътрешна част: 6-слоен Rhino Tech PVC
Извън тапицерия: Композитен (Панелен шаблон)
Цвят на басейна: Метално сребро
Вътрешни цветове на басейна: Бял облак
Диапазон на регулиране на термостата на нагревателя: 20-42 ° С
нагревател: 230V - 1500W
Свързващ кабел: On + Plug
Дефектнотоков защита: има
Капацитет за загряване на вода: 0.5 до 1.5 ° С / час
таймер: Вкл. (99 ч)
Родителски контрол: има
Защитно покритие покритие: Включено (надуваемо топлинно покритие и капак)
Топлоизолацията на килими: има
Размер на вода: 1200 литра
Озонатор пречиствателна функция: има
Външни размери: 193 x 73 cm
тегло: Приблизително 73 кг (две отделни опаковки)
гаранция: 1 година
EAN-код: 6954521620428

Подробна информация за монтаж и гаранция

Toskany е уникална SPA система, предназначена за употреба в дома или градината. Изключително лeсно за монтаж   и удобен интерфейс, джакузито е уникална възможност да пренесете SPA процедурите във вашия дом. 

Допълнителна информация файлове За сваляне

Аксесоари