Преносимо СПА джакузи Toskany Premium осмоъгълно

P-TU069

Нов продукт

Нашият най-ексклузивен модел! Преносимо СПА джакузи Toskany Premium Осмоъгълник 193 см. h=73см. С твърда стена. MSPA - P-TU069

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

КУПИ НА ИЗПЛАЩАНЕ!
на 36 вноски по 116.95 лв.

С покупката на този продукт, можете да съберете до 268 точки за лоялност. Общо за количката Ви 268 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 53,60 лв.


2 689,90 лв

71 kg
Вижте срока на доставка

Повече информация

Зашеметяващият M-Spa Premium Tuscany джакузи е с твърди стени и тялото не е изпълнено с въздух като други модели джакузи на M-Spa. 8-ъгловата форма на Тоскана и плътните външни стени, изработени от композитни материали (дърво и пластмаса), осигуряват солидно тяло за джакузито. Външните стени са елегантно оформени като панел и са най-подходящи за скандинавския изискан стил. Първи стъпки с този M-Spa басейн са лесни и включените инструкции за сглобяване са ясни. Ако е необходимо, водата в басейна може да се отоплява със собствен електрически нагревател. Термодвойката на съпротивлението PTC на M-Spa е ефективна и безопасна за употреба и се загрява до 20-42 ° C в зависимост от зададената температура. Това е най-полезният и зрелищен вариант за тераса, например.
Този нов 8-ъглов M-Spa Premium Тоскана P-TU069 е оборудван с подсилен 6-слой Rhino Tech интериор с удобен горен кожен борд. Три нива на регулируем въздушен масаж да се отпуснете удобно. Системата за масаж Jet Air Jet 138 генерира мехурчета равномерно в джакузито. Вградената функция за пречистване на водата Озонатор ви позволява да използвате до 60 процента по-малко хлор. Водата в басейна се почиства ефективно, което я прави по-бистра.
Тоскана P-TU069, подходящ за до шест души, е наистина просторено (1200 литра вода) и тих, благодарение на ремонтираната централна част. Така ще се наслаждавате на още по-реласиращо къпане. Той е снабден с пълен комплект оборудване и таймер, който ви позволява да планирате желаната температура на водата до 99 часа. Заключването на децата осигурява безопасност, така че най-малкият от семейството да не може да стигне до басейна без разрешение.
Доставя се с топлоизолационна подложка и надуваем термичен капак, два заместващи филтъра, ясно ръководство за потребителя и инсталационен DVD диск.

Модел: M-Spa Premium Тоскана P-TU06
Форма на басейна: осмоъгълник
аератор: 138 броя
Воден филтър: Включено (с два заместващи филтъра)
Брой лица: 6 (четирима възрастни и две деца)
материал вътрешна част: 6-слоен Rhino Tech PVC
Извън тапицерия: Композитен (Панелен шаблон)
Цвят на басейна: Метално сребро
Вътрешни цветове на басейна: Бял облак
Диапазон на регулиране на термостата на нагревателя: 20-42 ° С
нагревател: 230V - 1500W
Свързващ кабел: On + Plug
Дефектнотоков защита: има
Капацитет за загряване на вода: 0.5 до 1.5 ° С / час
таймер: Вкл. (99 ч)
Родителски контрол: има
Защитно покритие покритие: Включено (надуваемо топлинно покритие и капак)
Топлоизолацията на килими: има
Размер на вода: 1200 литра
Озонатор пречиствателна функция: има
Външни размери: 193 x 73 cm
тегло: Приблизително 73 кг (две отделни опаковки)
гаранция: 1 година
EAN-код: 6954521620428

Подробна информация за монтаж и гаранция

Toskany е уникална SPA система, предназначена за употреба в дома или градината. Изключително лeсно за монтаж   и удобен интерфейс, джакузито е уникална възможност да пренесете SPA процедурите във вашия дом. 

Допълнителна информация файлове За сваляне

Отзиви

Напишете отзив

Преносимо СПА джакузи Toskany Premium осмоъгълно

Преносимо СПА джакузи Toskany Premium осмоъгълно

Нашият най-ексклузивен модел! Преносимо СПА джакузи Toskany Premium Осмоъгълник 193 см. h=73см. С твърда стена. MSPA - P-TU069

Аксесоари