Надуваеми и сглобяеми басейни

Филтрирай по

Наличност

Марка

Цена

  • 38,00 лв - 1000000,00 лв

Надуваеми и сглобяеми басейни

Басейни Polygroup и INTEX. Надуваеми и сглобяеми басейни за активна почивка и забавление. Басейните с тръбна конструкция са най-лесните за монтаж от всички модели. Те се монтират бързо и без помощта на каквито и да било инструменти. Единственото условие е да имате равен и чист терен. В случай, че решите да разглобите или преметите басейна, това става толкова бързо и просто, както и монтажа му. Басейнът е снабден с дренажен отвор, с който лесно при нужда да бъде източван. Басейни с тръбна конструкция могат да бъдат свързани с филтър за пречистване на водата. Басейните за деца са много атрактивни. 

Надуваеми и сглобяеми басейни с тръбна рамка за дома и градината  Polygroup

Подкатегории

Има 53 продукти.

Показване 1-12 oт 53 продукт(и)

Активни филтри

Показване 1-12 oт 53 продукт(и)

Надуваеми басейни изработени от трислойно ПВЦ с армировка. Много цветове, пръскащи и шарени. Басейните на Polygroup и INTEX са подредени по цена, първо започваме с най-малките, надуваеми басейни за деца, след това са по-големите надуваеми басейни, някои от които имат филтърна помпа и стълба. Те са чудесна евтина и забавна алтернатива за лятото и вашата градина. Басейнът всъщност не надува. Надуваемата част е само горният ринг. Наречен още надуваем борд. Тези басейни се само укрепват на базата на добре надутият борд. Следват сглобяемите басейни на Polygroup: това са басейни изградени от стоманена тръбна рамка и гумиран брезент наречен линер. Този линер е  материал "Tritech" много трайни благодарение на тройния слой (PVC - полиестер - PVC). Металната рамка на басейна е от сглобяеми тръби. Самият басейн представлява армирано ПВЦ което се обляга на земята и създадената рамка от тръби. Това са бързи за монтаж басейни на много добри цени. Изработени от носеща тръбна конструкция от поцинкована стомана със защита срещу корозия и трислоен гъвкав и твърд материал - PVC с UV защита два слоя и армировъчна мрежа между тях, басейните с тръбна конструкция са стабилни и издръжливи на слънчевото облъчване, третирането с препарати и влиянието на околната среда. Всички модели надуваеми басейни са снабдени също и с дренажен отвор за източване и отвори с адаптери за евентуално свързване с филтрираща система за почистване. Повечето от тях имат филтрираща система за басейн, стълба за басейн и подложки и покривала. Тези басейни са правоъгълни и кръгли. Всички басейни над 70 см височина имат стълба в комплекта си. Басейните с увеличена дълбочина са комплектувани с филтърна помпа, стълба, маркучи и покривала. Всички басейни на Polygroup марката се монтиран за не повече от 30 минути. Остава само да го напълните и да се забавлявате. Има няколко метални басейни - с метална стена. Тази марка предлага всичко за басейна: помпи, филтри, маркучи, изпускатели, скимери, покривала и подложки. Polygroup предлага също така лодки, палатки, джакузита, които може да видите в другите секции на сайта. Басейните са надуваеми и пластмасови сглобяеми на много изгодни цени. Това ги прави достъпни за всеки и най-вече за децата.

Как да изберете подходящия басейн?

При избора на басейн има няколко фактори на които трябва да обърнете внимание. Сред тях са наличната дворна площ която може да отделите за поставянето му, за да може да прецените с какви размери да бъде.

Следващата важна стъпка при избора е, дали в семейството има малки деца, ако има то бихме Ви препоръчали басейнът да има стълба, защото това ще гарантира безопасното влизане и излизане в и от него. Трябва да се отдели специално внимание и на хигиената, почистването и поддръжката на водата. Ако продуктът се ползва всекидневно и от цялото семейство, ние Ви препоръчваме да изберете басейн, който е в комплект с филтърна помпа, или ако няма такава, то може да я закупите отделно. Това не е всичко, за максимална защита от бактерии и отлична хигиена е желателно да закупите и плаващ диспенсър за хлорни таблетки. Както знаем, хлорът е сред най-предпочитаните и безопасни дезинфектанти. Най-голямото предимство при ползването на диспенсър е, че той регулира дозирането на препарата и няма да се получи предозиране. Следващият въпрос, който може би си задават много от Вас е, дали градинският басейн няма да бъде опасен за съвсем малко дете. Тук най-важно е да осъзнаем, че ние, като родители сме единствените отговорни за безопасността на децата си. Разбира се, дете на две, три години, дори и повече е недопустимо да бъде оставяно само в градински басейн, дори и да бъде с всички предпазни средства. Затова ние Ви предлагаме специални басейни, за всеки етап от възрастта на детето, за да може Вие да бъдете спокойни, а децата Ви щастливи.

Идва ред и на типовете басейни, ето и техните разновидности и подразновидности:

Надуваем 

Надуваем със сенник

Надуваем от типа Плей център, снабден с пързалка и други видове игри.

Детски басейн с твърди стени

Градински басейни:

Надуваем басейн без филтърна помпа

Надуваем басейн с филтърна помпа

Басейн с твърди стени в комплект с филтърна помпа

Басейн с твърди стени в комплект с филтърна помпа, стълба и покривало

Басейн с твърди стени в комплект с филтърна помпа, стълба, покривало и подложка

Градински басейн 

Полезни съвети относно ползването и поддръжката на басейн

Преди да въведете в експлоатация своя басейн, трябва да изберете правилното място за него. То трябва да бъде слънчево, за да може бързо и лесно да се стопля водата. Трябва да бъде далеч от иглолистни дървета или храсти, за да избегнете нежелано спукване. Трябва добре да почистите и заравните мястото, като отстраните всички твърди предмети. За по-голяма сигурност Ви препоръчваме да използвате специална подложка.

Когато започнете сглобяването/надуването на басейна е много важно да следвате стъпките в инструкциите, защото всеки вид може да има специфичен начин на сглобяване или надуване.

Ако сте преминали стъпките с подготовка на мястото, сглобяването или надуването на продукта, то идва ред и на най-приятната част, неговото ползване. Сигурни сме, че тази стъпка е пределно ясна на всеки един от Вас и няма да Ви губим времето с нея. Само не забравяйте да отделяте необходимото време за цялостно почистване на басейна и водата. Това може да стане с някой от комплектите ни за почистване, които са изключително лесни за ползване и гарантират оптимален ефект. Поддържайки басейна чист ще сте спокойни, че Вие и любимите Ви хора, няма да бъдат застрашени от нежелани инфекции.

Когато забавата в приключи, не забравяйте да сложите и покривалото. То е много важно, защото ще предпази водата от нежелано замърсяване с листа, насекоми и мръсотия.