Надуваеми и сглобяеми басейни

Филтрирай по:

Активирани филтри:

  Нови продукти

  Производители

   Новини и Статии >>>

   Надуваеми и сглобяеми басейни

   Басейни Polygroup и Bestway. Надуваеми и сглобяеми басейни за активна почивка и забавление. Басейните с тръбна конструкция са най-лесните за монтаж от всички модели. Те се монтират бързо и без помощта на каквито и да било инструменти. Единственото условие е да имате равен и чист терен. В случай, че решите да разглобите или преметите басейна, тов...

   Басейни Polygroup и Bestway. Надуваеми и сглобяеми басейни за активна почивка и забавление. Басейните с тръбна конструкция са най-лесните за монтаж от всички модели. Те се монтират бързо и без помощта на каквито и да било инструменти. Единственото условие е да имате равен и чист терен. В случай, че решите да разглобите или преметите басейна, това става толкова бързо и просто, както и монтажа му. Басейнът е снабден с дренажен отвор, с който лесно при нужда да бъде източван. Басейни с тръбна конструкция могат да бъдат свързани с филтър за пречистване на водата. Басейните за деца са много атрактивни. Надуваеми басейни изработени от трислойно ПВЦ с армировка. Много цветове, пръскащи и шарени. Басейните на Polygroup и Bestway са подредени по цена, първо започваме с най-малките, надуваеми басейни за деца, след това са по-големите надуваеми басейни, някои от които имат филтърна помпа и стълба. Те са чудесна евтина и забавна алтернатива за лятото и вашата градина. Басейнът всъщност не надува. Надуваемата част е само горният ринг. Наречен още надуваем борд. Тези басейни се само укрепват на базата на добре надутият борд. Следват сглобяемите басейни на Polygroup: това са басейни изградени от стоманена тръбна рамка и гумиран бризент наречен линер. Този линер е  материал "Tritech" много трайни благодарение на тройния слой (PVC - полиестер - PVC). Металната рамка на басейна е от сглобяеми тръби. Самият басейн представлява армирано ПВЦ което се обяга на земята и създадената рамка от тръби. Това са бързи за монтаж басейни на много добри цени. Изработени от носеща тръбна конструкция от подцинкована стомана със защита срещу корозия и трислоен гъвкав и твърд материал - PVC с UV защита два слоя и армировъчна мрежа между тях, басейните с тръбна конструкция са стабилни и издръжливи на слънчевото облъчване, третирането с препарати и влиянието на околната среда. Всички модели надуваеми басейни са снабдени също и с дренажен отвор за източване и отвори с адаптери за евентуално свързване с филтрираща система за почистване. Повечето от тях имат филтрираща система за басейн, стълба за басейн и подложки и покривала. Тези басейни са правоъгълни и кръгли. Всички басейни над 70 см височина имат стълба в комплекта си. Басейните с увеличена дълбочина са комплектувани с филтърна помпа, стълба, маркучи и покривала. Всички басейни на Polygroup марката се монтиран за не повече от 30 минути. Остава само да го напълните и да се забавлявате. Има няколко метални басейни - с метална стена. Тази марка предлага всичко за басейна: помпи, филтри, маркучи,изпускатели, скимери, покривала и подложки. Polygroup предлага също така лодки, палатки, джакузита, които може да видите в другите секции на сайта. Басейните са надуваеми и пластмасови сглобяеми на много изгодни цени. Това ги прави достъпни за всеки и най-вече за децата.

   Още

   Надуваеми и сглобяеми басейни Съдържа 11 продукта.

   Показване на 1 - 11 от 11 артикула
   • 69,90 лв Изчерпано

    Басейн надуваем polygroup 2.44х76см. Summer Waves Quick Set с надувем борд без филтър

    69,90 лв
    Вижте срока на доставка
    Добавяне към количката Още
    Изчерпано
   • 139,00 лв В наличност

    Басейн надуваем  3.05х76см. Polygroup Summer Waves Quick Set с надуваем борд и филтрираща помпа.

    139,00 лв
    Доставка: в момента два, три дни!
    В наличност
   • 179,99 лв В наличност
    1 Коментари

    Басейн на Polygroup Summer Waves Quick Set 3.66х76см. с надувем борд и филтрираща помпа 2271лБързо и изгодно решение за басейн през лятото.

    179,99 лв
    Доставка: в момента два, три дни!
    В наличност
   • 220,00 лв Изчерпано

    Басейн сглобяем с тръбно метална рамка Polygroup Summer Waves и размери 305 х 76 см. окомплектован с филтрираща помпа 1325л. 

    220,00 лв
    Вижте срока на доставка
    Добавяне към количката Още
    Изчерпано
   • 260,00 лв Изчерпано

    Басейн сглобяем с тръбно метална рамка Polygroup Summer Waves и размери 366 х 76 см. окомплектован с филтрираща помпа с картушен филтър 2271л. 

    260,00 лв
    Вижте срока на доставка
    Добавяне към количката Още
    Изчерпано
   • 279,00 лв В наличност
    1 Коментари

    Басейн с надуваем борд на Polygroup Summer Waves и размери 366 х 91 см. окомплектован с филтрираща помпа 2271л и стълба

    279,00 лв
    Доставка: в момента два, три дни!
    В наличност
   • 469,00 лв В наличност

    Надуваем басейн кръг размер 457cm и дълбочина 122cm с комплетована филтрация и аксесоари

    469,00 лв
    Доставка: в момента два, три дни!
    В наличност
   • 527,00 лв В наличност

    Плувен басейн Passaat Grey 295 x 200 x 84 см с конструкция от стоманена рамка.

    527,00 лв
    Доставка: в момента два, три дни!
    В наличност
   • 599,00 лв В наличност
    2 Коментари

    Басейн сглобяем с метална рамка Polygroup Summer Waves и чудесни размери 457 диаметър и 107 см. дълбочина окомплектован с всичко необходимо. Басейнът има патентован скимер - преливник на водната линия комплект с филтърната помпа.

    599,00 лв
    Доставка: в момента два, три дни!
    В наличност
   • 749,00 лв Изчерпано
    2 Коментари

    Басейн с тръбно метална рамка имитация на ратан Polygroup Summer Waves и чудесни размери 427 диам. и 107 см. дълб. Окомплектован с всичко необходимо. + к-кт за почистване DELUXE. Басейнът има уникален скимер - преливник на водната линия комплект.

    749,00 лв
    Вижте срока на доставка
    Добавяне към количката Още
    Изчерпано
   • 979,00 лв В наличност

    Плувен басейн Passaat Green 400 x 200 x 99 см с конструкция от стоманена рамка. Предлага всички предимства както на надуваем, така и на сглобяем басейн.

    979,00 лв
    Доставка: в момента два, три дни!
    В наличност
   Показване на 1 - 11 от 11 артикула