Басейн за вкопаване кръгъл диаметър 420 дълбочина 150см.

KPE4259

Нов продукт

Басейн GRE KPE4259 за вкопаване кръгъл диаметър 420 и дълбочина 150 см. KPE4259. Изгодно решение за градината защото се осъществява бързо и с малко средства.

Повече детайли

Доставка до 20 дни след внасяне на аванс от 30%

КУПИ НА ИЗПЛАЩАНЕ!
на 36 вноски по 192.46 лв.

С покупката на този продукт, можете да съберете до 449 точки за лоялност. Общо за количката Ви 449 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 89,80 лв.


4 499,00 лв

265 kg
Вижте срока на доставка

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Описание:

Басейн за вкопаване кръг ф420 h 150см.

Филтърна система с пясъчен филтър 8m3/h

+ линер син цвят

1бр.скимер

+ 2бр. Възвратни клапи

+ 1бр.връзка за подочистачка

+ стълба от инокс

+ маркучи и фитинги

Овалната форма на басейна не го прави по-голям но е по-подходяшщ за плуване и монтиране на по-тесни или места.
  На кръглата форма конструкцията е устойчива на голямото налягане благодарение на кръга. При овалните басейни благодарение на усилените странични подпори и широк борд се постига тази стабилност. Предлагат се напълно окомплектовани с пясъчен филтър с помпа и стълба.

Линер е покритието което държи водата и представлява нещо като гумиран бризент е изработен от PVC с UV защита, забавяща стареенето на материала. Стените на басейна са изработени от студено валцувана гофрирана ламарина. Имат сигурно антикорозионно покритие.

Монтаж на басейна Ако смятате, че имате нужда от монтаж цената е от 450 до 900 лв. Може да видите в секцията важни данни. Ако искате да поръчате монтаж трябва предварително да подготвите терена, а при случаите на вкопаване - да направи изкоп по предварително зададен план, който ще намери в описанието на всеки един от басейните. Дълбочината на изкопа е по желание на клиента и зависи от степента на вкопаване, като се препоръчва при цялостно вкопаване дълбочината на изкопа да не е по-голяма от дълбочината на басейна. Подготовката изисква и изливане на гладка, армирана плоча.

Екипът ще достави басейна безплатно, ще го сглоби, ще монтира филтриращата система и ще я тества, като инструктира и обучи клиента как да работи с нея. Съществува и вариант за монтаж, при който екипът извършва и подготовката на терена, като стойността на тази услуга зависи от особеностите на терена. Ако се избере този вариант, се изготвя индивидуална оферта след оглед на място.

Гаранция
Гаранция на структурата 2 години
Гаранция на линера 2 години
Гаранция на филтриращата система 2 години
Гаранция на аксесоарите за достъп 2 години

  • Цената не включва изкопни работи и инертни материали
  • Тегло 265 кг.
  • Необходима площ за монтаж: 520 х 520 см.
  • Монтаж, доставка, обучение по Ваш избор без ДДС : 780 лв.

Допълнителна информация файлове За сваляне

Отзиви

Напишете отзив

Басейн за вкопаване кръгъл диаметър 420 дълбочина 150см.

Басейн за вкопаване кръгъл диаметър 420 дълбочина 150см.

Басейн GRE KPE4259 за вкопаване кръгъл диаметър 420 и дълбочина 150 см. KPE4259. Изгодно решение за градината защото се осъществява бързо и с малко средства.

Path: > > > Басейн за вкопаване кръгъл диаметър 420 дълбочина 150см.

Аксесоари

В следната категория има още 27 продукта: