Басейн овал 1000х550х132 с отлични размери

Нов продукт

Басейн метал овал Размер: овал 1000х550 Дълбочина: 132 см. Най -добрият избор на басейн. Голям и удобен сега на отлична цена.

Повече детайли

С покупката на този продукт, можете да съберете до 707 точки за лоялност. Общо за количката Ви 707 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 141,40 лв.


КУПИ НА ИЗПЛАЩАНЕ!
на 36 вноски по 205.62 лв.

6 290,00 лв

495 kg
Доставка от днес за утре /в работни дни/

Повече информация

Най -добрият избор на басейн. Голям и удобен сега на отлична цена. 

Описание: Басейн метал овал Размер: овал 1000 х 550
Дълбочина: 132 cm
Обем: 56 111 л.
Овален басейн с 4 подпори.Стена от гофрирана ламарина с антикорозионно покритие.
Филтърна система с пясъчен филтър 8m3/h
PVC линер,цвят син, с UV защита
скимер
стълба с платформа (2X3 +1)
подложкаPVC 

Производител: GRE-Spain

Арт. номер: KITPROV1028

Басейните с овална форма са предпочитани от хора, за които удоволствието от къпането е свързано с възможността да поплуват няколко дължини. Конструкцията им е стабилна благодарение на усилените странични подпори и широк борд. Подходящи са както за надземен така и за вкопан монтаж и предоставят многообразни възможности за интегриране със заобикалящата среда. Предлагат се напълно окомплектовани с пясъчен филтър с помпа и стълба.

Производител GRЕ Испания     

Да имаш басейн в градината, осигуряващ прохлада и забавление в горещ летен ден е нещо много приятно, но дали това непременно е свързано с инвестиция в изграждането на бетонова конструкция? Без съмнение професионалният басейн може да бъде особено красив и елегантен, но истината е, че изграждането му е свързано с не малка инвестиция във време и средства. Ако за първи път решавате да придобиете басейн и досега не сте имали нищо друго освен малък детски надуваем басейн, определено ще е добро решение да опитате сглобяемите басейни, които ще Ви дадат реална представа с какво е свързано притежаването и поддръжката на собствен басейн. Имайки предвид, че изграждането на професионален басейн може да отнеме месеци и цената му понякога може да надвиши до пет пъти стойността на сглобяем басейн, не е трудно да се разбере защо все по-често клиентите се ориентират към алтернативата да имат бързо, лесно и икономично решение, чието пълно осъществяване отнема от няколко часа до максимум 3-4 дена. Представени в значително по-голямо разнообразие на форми и дизайни и възможности за монтаж, днешните сглобяеми басейни са изминали дълъг път на развитие и усъвършенстване от появата си преди повече от 50 години. Използването на нови материали и антикорозионни покрития прави днешните сглобяеми басейни много по-стилни и дълготрайни от когато и да било, добавяйки възможността и за вкопан монтаж и за многообразното им интегриране в аранжимента на градината. На практика ако имате възможност да видите професионално монтиран сглобяем басейн, с частично вкопаване и подходящо оформена дървена или каменна платформа по нищо няма да можете да го отличите от скъпо струващите бетонни аналози.

Монтаж, доставка, обучение по Ваш избор без ДДС : 780 лв.
Необходима площ за монтаж: 1100 х 750 см.
Тегло 500 кг.

Допълнителна информация файлове За сваляне

Отзиви

Напишете отзив

Басейн овал 1000х550х132 с отлични размери

Басейн овал 1000х550х132 с отлични размери

Басейн метал овал Размер: овал 1000х550 Дълбочина: 132 см. Най -добрият избор на басейн. Голям и удобен сега на отлична цена.

Path: Home > Басейни > Басейни в наличност > Басейн овал 1000х550х132 с отлични размери

Аксесоари

В следната категория има още 23 продукта: