Басейн за вкопаване овал, размери 600 х 320 см. дълбочина 150см.

KPEOV6059

Нов продукт

Басейн за вкопаване овал, размери 600 х 320см.  дълбочина 150см. KPEOV6059. Изгодно решение за градината защото се осъществява бързо и с малко средства.

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

КУПИ НА ИЗПЛАЩАНЕ!
на 36 вноски по 195.61 лв.

С покупката на този продукт, можете да съберете до 449 точки за лоялност. Общо за количката Ви 449 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 89,80 лв.


4 499,00 лв

453 kg
Вижте срока на доставка

Повече информация

Описание:

Басейн за вкопаване овал 600х320 h 150см. Филтърна система с пясъчен филтър 10m3/h + линер син цвят
+ 1бр. скимер
+ 2бр. Възвратни клапи
+ 1бр. връзка за подочистачка + стълба от инокс + маркучи и фитинги

Овалната форма на басейна не го прави по-голям но е по-подходяшщ за плуване и монтиране на по-тесни или места.
  На кръглата форма конструкцията е устойчива на голямото налягане благодарение на кръга. При овалните басейни благодарение на усилените странични подпори и широк борд се постига тази стабилност. Предлагат се напълно окомплектовани с пясъчен филтър с помпа и стълба.

Линер е покритието което държи водата и представлява нещо като гумиран бризент е изработен от PVC с UV защита, забавяща стареенето на материала. Стените на басейна са изработени от студено валцувана гофрирана ламарина. Имат сигурно антикорозионно покритие.

Ако желаете доставка, монтаж, обучение за работа и поддръжка цена без ддс 780 лв. Ако искате да поръчате монтаж трябва предварително да подготвите терена, а при случаите на вкопаване - да направи изкоп по предварително зададен план, който ще намери в описанието на всеки един от басейните. Дълбочината на изкопа е по желание на клиента и зависи от степента на вкопаване, като се препоръчва при цялостно вкопаване дълбочината на изкопа да не е по-голяма от дълбочината на басейна. Подготовката изисква и изливане на гладка, армирана плоча.

Екипът ще достави басейна безплатно, ще го сглоби, ще монтира филтриращата система и ще я тества, като инструктира и обучи клиента как да работи с нея. Съществува и вариант за монтаж, при който екипът извършва и подготовката на терена, като стойността на тази услуга зависи от особеностите на терена. Ако се избере този вариант, се изготвя индивидуална оферта след оглед на място.

Гаранция
Гаранция на структурата 2 години
Гаранция на линера 2 години
Гаранция на филтриращата система 2 години
Гаранция на аксесоарите за достъп 2 години

Допълнителна информация файлове За сваляне

Отзиви

Напишете отзив

Басейн за вкопаване овал, размери 600 х 320 см. дълбочина 150см.

Басейн за вкопаване овал, размери 600 х 320 см. дълбочина 150см.

Басейн за вкопаване овал, размери 600 х 320см.  дълбочина 150см. KPEOV6059. Изгодно решение за градината защото се осъществява бързо и с малко средства.

Path: Home > Басейни > Басейни в наличност > Басейн за вкопаване овал, размери 600 х 320 см. дълбочина 150см.

В следната категория има още 25 продукта: