Хлор и pH тестер за басейни 90180

90180
15,99 лв
Доставка от днес за утре /в работни дни/

Хлор и pH тестер за басейни

В наличност

redeem
Купувайки този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност . Вашата количка ще съдържа общо 1 точка които могат да бъдат конвертирани във ваучер за 0,20 лв .


ТЕСТЕР ЗА Ph И ХЛОР Комплектът съдържа 5 мл. фенол-ред (за измерване на рН) и 5 мл ортотолидин за измерване на свободния активен хлор, скала за колориметрично отчитане. 

Скалата се пълни до указаното на нея място, след което се добавят по пет капки от реагента. Смесва се добре, поставя се пред бяла повърхност, и след сравнение с цвета на скалата се отчитат стойностите.

Много бърз, лесен и 99% точен метод за измерване

Притежанието и ползването на собствен басейн е незаменимо удо- волствие, но за да бъде то пълно и безпроблемно е небходимо редовното поддържане на водата. Почистването на басейна и правилното третиране с препарати гарантира предпазването от появата на зарази. Поддръжката на състоянието на водата в правилните параметри елиминира дразненето на очите и кожата на къпещите се. Неправилно е мнението на много потреби- тели, че редовната смяна на водата в басейна е гаранция за нейната чистота. Тъкмо обратното - добре третираната вода в басейна не налага нейната под- мяна и позволява постоянното му използване без опасност за здравето и при поддържане на постигнатата подходяща температура. Третирането на водата е комбинация от използнето на подходящи аксесоари за почистване и на набор от химикали, осигуряващи нейното оптимално състояние. Представяме на Вашето внимание препаратите за третиране на вода- та в басейните от марката Spool на испанската фирма GRE. Произведени в един от най-реномираните испански химически заводи, те са с гарантирано качество и съответсвие с високите изисквания на Европейските стандарти. Характеризират се с високата, но в същото време изключително добре пре- мерена концентрация на активните вещеста, резултат на дългогодишни из- следвания на влиянието им върху здравето на къпещите се. Те осигуряват максимално добро и икономично третиране на водата без неблагоприятни странични ефекти. Правилното третиране на водата изисква използването на набор от препа- рати, които осигуряват поддържането в норми на редица важни параметри. Илюзорно е мнението за наличието или възможността за създаванена един- ствен унифициран препарт за поддръжка на водата. Различните географски региони, състав на наличната вода, интензитета на използване и климатични особености изискват комбинирането на препаратите да се извършва на ба- зата на редовното и тестване и добавяне на правилната съставка. Редовното използване и комбиниране на химикали от една и съща марка Ви гарантира постоянно доброто ибалансирано поддържане на водата и благоприятното им влияние и върху ползувателите на басейна. Предлагаме Ви да се запознаете с някои основни правила при третирането на водата в басейна чрез използването на химикали

Нов
chat Коментари (0)