Препарат за зазимяване на басейни

07446

Нов продукт

Препарат за зазимяване на басейни

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв.


15,99 лв

1.2 kg
Вижте срока на доставка

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Разфасовки от литър и 5 литра.

Продукт за поддръжка на непокрити басейни през зимния период, който предотвратява обрастването на коритото с водорасли и бактерии, коитопредизвикват замърсяване на водата и калциране.

Притежанието и ползването на собствен басейн е незаменимо удо- волствие, но за да бъде то пълно и безпроблемно е небходимо редовното поддържане на водата. Почистването на басейна и правилното третиране с препарати гарантира предпазването от появата на зарази. Поддръжката на състоянието на водата в правилните параметри елиминира дразненето на очите и кожата на къпещите се. Неправилно е мнението на много потреби- тели, че редовната смяна на водата в басейна е гаранция за нейната чистота. Тъкмо обратното - добре третираната вода в басейна не налага нейната под- мяна и позволява постоянното му използване без опасност за здравето и при поддържане на постигнатата подходяща температура. Третирането на водата е комбинация от използнето на подходящи аксесоари за почистване и на набор от химикали, осигуряващи нейното оптимално състояние. Представяме на Вашето внимание препаратите за третиране на вода- та в басейните от марката Spool на испанската фирма GRE. Произведени в един от най-реномираните испански химически заводи, те са с гарантирано качество и съответсвие с високите изисквания на Европейските стандарти. Характеризират се с високата, но в същото време изключително добре пре- мерена концентрация на активните вещеста, резултат на дългогодишни из- следвания на влиянието им върху здравето на къпещите се. Те осигуряват максимално добро и икономично третиране на водата без неблагоприятни странични ефекти. Правилното третиране на водата изисква използването на набор от препа- рати, които осигуряват поддържането в норми на редица важни параметри. Илюзорно е мнението за наличието или възможността за създаванена един- ствен унифициран препарт за поддръжка на водата. Различните географски региони, състав на наличната вода, интензитета на използване и климатични особености изискват комбинирането на препаратите да се извършва на ба- зата на редовното и тестване и добавяне на правилната съставка. Редовното използване и комбиниране на химикали от една и съща марка Ви гарантира постоянно доброто ибалансирано поддържане на водата и благоприятното им влияние и върху ползувателите на басейна. Предлагаме Ви да се запознаете с някои основни правила при третирането на водата в басейна чрез използването на химикали

Допълнителна информация файлове За сваляне

Отзиви

Напишете отзив

Препарат за зазимяване на басейни

Препарат за зазимяване на басейни

Препарат за зазимяване на басейни

Path: > > > > Препарат за зазимяване на басейни

В следната категория има още 13 продукта: