Пръстен за LotusGrill с капак и вграден термометър 34 cm.

10103

Нов продукт

Пръстен за LotusGrill с капак и вграден термометър 34 cm.  Специално изобретеният пръстен със стъклен капак променя LotusGrill грил барбекюто и го превръща в истински многофункционален уред.

Повече детайли

С покупката на този продукт, можете да съберете до 12 точки за лоялност. Общо за количката Ви 12 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 2,40 лв.


129,00 лв

1.2 kg
Доставка от днес за утре /в работни дни/

Повече информация

От грил барбекю към мулти функционален уред! Специално изобретеният пръстен със стъклен капак променя LotusGrill  грил барбекюто и го превръща в истински многофункционален уред.

Посредством монтираният на главата термометър лесно, удобно и по всяко време може да се отчита достигнатата температура. Стъкленият капак може да се използва в две положения – отворено и затворено и в зависимост от поставеното положение посредством отвори за въздух може да осигурява допълнително изпускане на въздуха.

Идеалното регулиране на температурата се регулира от степенен регулатор на температурата, монтиран върху външния съд на грил барбекюто.

Монтаж: Развийте закрепващия винт и изкарайте стъкленият капак. Поставете стъкленият капак в правилна позиция (на върха на пръстена с дръжката нагоре и във водещите отвори) и завийте капака отново с закрепващия винт.

Употреба: Постредством дръжка пръстенът за грил със стъкления капак се поставят направо върху скарата на LotusGrill. Благодарение на стъклената си повърхност в горната част на капака ястията на грила могат удобно по всяко време да се наблюдават без да е необходимо да се повдига пръстена с капака. В така образувалата се фурна може да се пържи, готви, пече, задушава, вари, да се готви на ниски температури или ястието да се съхранява на топло.

Пръстенът с капак е лесен за ползване и след употреба лесно се почиства. Стъкленият капак може без проблем да се отсрани от пръстена за удобно почистване. Всички части могат да се измиват и направо в съдомиялна машина.

Пръстенът с капак е предназначен за LotusGrill стандарт, но се предлага и пръстен с капак за LotusGrill XL.

Техническа информация

Технически данни: Тегло: около 1,8 кг; Размери: диаметър в горната част около 260 мм, диаметър в долната част около 344 мм, височина около 270 мм.

Материал: Дръжка: от бакелит; Капак: устойчиво стъкло с ръбов профил и неръждаем термометър; Пръстен: стомана с прахово боядисване.

Съдържание на комплекта: пръстен, стъклен капак, дръжка с интегриран термометър, ръководство за монтаж.

Допълнителна информация файлове За сваляне

Отзиви

Path: Home > Барбекю и грил > BBQ дървени въглища > Пръстен за LotusGrill с капак и вграден термометър 34 cm.

Напишете отзив

Пръстен за LotusGrill с капак и вграден термометър 34 cm.

Пръстен за LotusGrill с капак и вграден термометър 34 cm.

Пръстен за LotusGrill с капак и вграден термометър 34 cm.  Специално изобретеният пръстен със стъклен капак променя LotusGrill грил барбекюто и го превръща в истински многофункционален уред.

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

В следната категория има още 30 продукта: