Намалена цена! Локомотив барбекю на дървени въглища Landmann 11404 Tennessee 400 Преглед отблизо

Локомотив барбекю на дървени въглища Landmann 11404 Tennessee 400

11404

Нов продукт

Локомотив барбекю на дървени въглища Landmann 11404 Tennessee 400 Перфектен за тези, които обичат да тестват различни начини за барбекю и вкус.
Здрава конструкция с емайлирани стоманени решетки и решетка в ламарина

Повече детайли

По поръчка. Доставка до 14дни

КУПИ НА ИЗПЛАЩАНЕ!
на 36 вноски по 78.19 лв.

С покупката на този продукт, можете да съберете до 179 точки за лоялност. Общо за количката Ви 179 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 35,80 лв.


1 798,34 лв

-18.22%

Стара цена 2 199,00 лв

130 kg
Доставка до два дни!

Повече информация

Локомотив барбекю на дървени въглища 150х140х71см. Възможност за директно и индиректно печене.Дебелина на стената 0.4мм.Отделна секция за опушване 37х39см.Специално покритие задържащо топлината.Регулиране циркулацията на въздух, чрез отвори и комин.Предна дървена полица. Термометър на капака.2бр. големи 16' метални колела на количката. Емайлирани скари за въглища и печене.Площ за печене (78х39см.) с 3 скари. (държача и тенджерата не са включени в к-кта)

Благодарение на структурните характеристики, устройството еднакво добре
може да се използва като опушвална или грил.

Използва се за редовно приготвяне на скара, барбекю с индиректно скара и пушене.
Перфектен за тези, които обичат да тестват различни начини за барбекю и вкус.
Здрава конструкция с емайлирани стоманени решетки и решетка в ламарина

Грил в количка с голяма площ за барбекю. Подходящ е за по-голямf семейството, BBQ парти и т.н., използван за директно печене, барбекю pd бавно или косвено печене и за опушване - идеален за тези, които обичат да експериментират със скарата.

Големият грил има голяма барбекю зона с 3 нива за скара и загряване. Скарата е с регулируема височина, за да може лесно да се получи правилната температура. Широчината на повърхността на скарата е 66 см.

Малката скара се използва като редовно барбекю или като източник на топлина при барбекю. При барбекю или непряко печене брикетите се прибавят към ниската зона и се приготвят в големите. По този начин храната се затопля и ароматите могат да се развият по време на процеса на готвене. С малко дим, храната добавя много добър вкус. Когато опушвате, използвайте малката скара и добавете дим. Ширината на повърхността на скарата е 36 см.

Барбекюто е оборудвано с големи метални колела, което го прави лесно да се движи.

Допълнителна информация файлове За сваляне

В следната категория има още 30 продукта: