Производители

Барбекю и грилИма 56 продукти.

Скара, грил, барбекю. Предлагаме ви световен лидер от Германия - LANDMANN. В градината, на вилата, на двора или терасата идват топлите и приятни вечери, предразполагащи към нещо по - вкусно на скарата. Барбекю (на английски език - Barbecue, стара форма Barbeque, съкратено - "bbq") е понятие в английския език за обозначаване на начин на приготвяне на храна, уредът, който се използва за тази цел, или приготвената по този начин храна.

LANDMANN е основана през 1966 г. в Osterholz-Scharmbeck. Тук, в портите на ханзейски град Бремен, е мястото, където ние се концентрираме върху света на барбекюто продължение на повече от 40 години. LANDMANN е първата компания, която въведе barbecuing оборудване на германския пазар в голям мащаб.
От скромното начало LANDMANN се превърна в един от най-големите доставчици в Европа около темата на barbecuing и живот в градината. Въпреки международните си дейности, обаче, LANDMANN винаги остават верни на своите Ханза корени.
LANDMANN все още е изцяло семейна фирма. Основната ни грижа е да поддържа устойчиво развитие на компанията за бъдещето, за да изпълним нашата отговорност към нашите клиенти, нашите бизнес партньори и нашите служители.

Количка  

(празна)

Промоции

Използвайте скрол бутона на мишката

Всички промоции

Новини & Статии

Вижте всички новини