Производители

БасейниИма 108 продукти.

Онлайн магазин за продажба на басейни. Сглобяеми басейни, надуваеми басейни и преносими джакузита. Филтри за басейни, поддръжка на басейн, химикали и уреди за почистване. Евтини домашни басейни на Испанската фирма GRE. Басейн, произведен от качествени материали, гарантиращи дълго и безпроблемно ползване, ако искате това да стане веднага лесно и бързо, и на изгодна цена - тогава сте попаднали на правилното място!

Предлаганите от нас фамилни сглобяеми басейни обединяват гореизброените качества, които сами може да сглобите за броени часове!

Испанската фирма GRE е един от най-големите европейски производители на басейни за наземен монтаж с повече от 50 годишен опит в този сегмент. Понастоящем е част от най-голямата Европейска групировка в областта на производството на басейни с групата AQUARIA.

Басейните с овална форма са предпочитани от хора, за които удоволствието от къпането е свързано с възможността да поплуват
няколко дължини. Конструкцията им е стабилна благодарение на
усилените странични подпори и широк борд. Подходящи са както
за надземен така и за вкопан монтаж и предоставят многообразни
възможности за интегриране със заобикалящата среда. Предлагат
се напълно окомплектовани с пясъчен филтър с помпа и стълба.

Басейните с кръгла форма се характеризират с лесен монтаж и са
предпочитани в случаите на ограничено пространство поради възможността за максимално оползотворяване на свободното място.
Те са изключително устойчиви както при надземен така и при вкопан монтаж и създават атмосфера на съвършенство с идеалната
си форма. Басейните се предлагат в комплект с пясъчен филтър с
помпа и стълба, което предполага възможност за пълното функциониране и ползване

Количка  

(празна)

Промоции

Използвайте скрол бутона на мишката

Всички промоции

Новини & Статии

Вижте всички новини